ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΜΙΣΟΣ: «Μπράβο του Πρόδρομου, και μαγκιά του»


«Εγώ το είπα και το ξανά λέω, δεν επιτρέπεται ο οποιασδήποτε ποδοσφαιριστής, οποιασδήποτε ομάδας να παίρνει μισθό 150.000 και 100.000 το χρόνο. Άκουσον άκουσον. Να σκεφτούν ανθρωπιστικά. Είναι λίγα 30-40 χιλιάδες αντί 150;» δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Μισός, μιλώντας στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 με τον Πανίκο Χατζηλιασή.

Οι ατάκες του ΜΙΣΟΥ:

«O οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής να πάει σε ένα κοιμητήριο να ανοίξει δύο μνήματα. Ένα πλούσιου και ένα φτωχού. Να μου πει ποιος είναι ποιος».

«Να έρθουν να πάμε παρέα οι ποδοσφαιριστές, ιδίως της αγαπημένης μου ομάδας του ΑΠΟΕΛ, να πάμε σε ένα σούπερ μάρκετ και να γεμίσουμε τα καλάθια μας και να μπει μία γυναίκα με ένα παιδάκι και να μην κρατεί, να της βγάλει τα φθαρτά επειδή κρατάει μόνο 15 ευρώ».

«Θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον φίλο τον Πρόδρομο Πετρίδη, τα λεφτά που ακούμε ότι παίρνουν οι ποδοσφαιριστές οποιασδήποτε ομάδας, εάν δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ δεν θα έπαιρναν τα λεφτά αυτά».

«Εγώ το είπα και το ξανά λέω, δεν επιτρέπεται ο οποιασδήποτε ποδοσφαιριστής, οποιασδήποτε ομάδας να παίρνει μισθό 150.000 και 100.000 το χρόνο. Άκουσον άκουσον. Να σκεφτούν ανθρωπιστικά. Είναι λίγα 30-40 χιλιάδες αντί 150;»

Για την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων του ΑΠΟΕΛ σε δύο νεαρούς (Σατσιά και Γαβριήλ): 
«Μπράβο του και μαγκιά του. Εγώ δεν είμαι ρατσιστής. Αυτά τα ταλέντα, ειδικά στον ΑΠΟΕΛ οι 22άρηδες να δώσει σε αυτούς συμβόλαια. Αυτούς να δούμε, όχι τον ντε Βινσέντι. Τι προσφέρουν».

Για τα σενάρια διακοπής και εξόδου της Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ ως πρωταθλήτρια: 
«Ας το πάρει, παρακάτω. Για να είμαστε ρεαλιστές έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο».

Μήνυμα στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ: 
«Όποιου του αρέσει και να σταματήσουν να φιλούν το σήμα στη φανέλα».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]