ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σενάριο για Champions και Europa League τον Αύγουστο - Σεπτέμβριο η επόμενη σεζόν


Ακόμη ένα σενάριο για το πώς θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο «λειτουργικά» το εφετινό Champions League και Europa League, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, έφεραν στο προσκήνιο τα ισπανικά ΜΜΕ.

Σενάριο για Champions και Europa League τον Αύγουστο!

Σύμφωνα με πηγές κοντά στις κορυφαίες ισπανικές ομάδες, το τελευταίο πλάνο που επεξεργάζονται η UEFA με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων (ECA), αφορά αρχικά την ολοκλήρωση όλων των εγχώριων πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος Ιουλίου κι συνεχεία την επανέναρξη (και) των επόμενων αγώνων των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων μέσα στον Αύγουστο.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι ίδιες πηγές, εάν δεν υπάρχουν πολύ μεγάλα χρονικά περιθώρια, οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν σε μονούς αγώνες χωρίς θεατές και μάλιστα σε ουδέτερα γήπεδα, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις και οι κίνδυνοι από τον ιό Covid-19. Βεβαίως σε ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να διευκρινιστεί τι θα γίνει και με τα «ζευγάρια» του Champions League και του Europa League, που έχουν παίξει ήδη το πρώτο παιχνίδι τους και δεν πρόλαβαν να δώσουν το δεύτερο. Όπως έγινε επί παραδείγματι στο «ζευγάρι» του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League (1-1 στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης»).

Εάν κι εφόσον προκριθεί αυτή η «λύση», οι παίκτες θα κάνουν στη συνέχεια διακοπές τρεις «γεμάτες» εβδομάδες και η επόμενη σεζόν 2020/21, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Οι Λίγκες και η UEFA θα θέσουν το συγκεκριμένο ζήτημα επί τάπητος, στην επόμενη τηλεδιάσκεψή τους, όπου θα αναζητηθούν όλες οι πιθανές «φόρμουλες» για το καλεντάρι της εφετινής και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]