ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ποτέ δεν φτάσαμε κοντά σε συμφωνία


«Ούτε καν πλησιάσαμε σε συμφωνία. Είχαν γίνει κατά καιρούς κάποιες προσπάθειες, αλλά ποτέ δεν έγινε κατορθωτό να έχουμε κάποια συμφωνία» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Cytavision Λευτέρης Χρίστου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για το αν μπορεί να έχουμε ένα κοινό τηλεοπτικό ποδοσφαιρικό πακέτο.

«Είναι προσπάθειες που δεν έχουν καρποφορήσει. Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο ενώπιον μας» διαψεύδοντας έτσι τις όποιες προσδοκίες που πιθανόν να είχαμε κατά καιρούς ότι θα μπορούσαν οι ποδοσφαιρόπληκτοι καταναλωτές, να βλέπουν από μια και μόνον τηλεοπτική πλατφόρμα το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος τύπου της Cytavision είπε ότι «Ο ανταγωνισμός είναι υγιές φαινόμενο» βάζοντας ουσιαστικά ταφόπετρα στα όποια όνειρα του Κύπριου φίλαθλου για σύμπραξη των τηλεοπτικών πλατφόρμων. «Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά έντονος και νομίζω θα συνεχίσει να είναι έντονος» τόνισε.

Στο τέλος ο ε.τ. άφησε να νοηθεί ότι η cytavision είναι ο ισχυρός παίκτης της όλης υπόθεσης και τόνισε την ελεύθερη επιλογή του καθενός... «Ο καθένας επιλέγει την τηλεοπτική πλατφόρμα με τις αποφάσεις του, με το τι παρείχε ο καθένας. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι μεγάλη πλειοψηφία των πελατών μας εξακολουθεί να μας εμπιστεύεται. 
Προσπαθούμε ακόμη και τώρα να διατηρήσουμε την ποιότητα που έχουμε».

Πιο κάτω παραθέτουμε τις ομάδες με τις πλατφόρμες και που ανήκουν:

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CYTAVISION (7 ομάδες)
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. ΔΟΞΑ ΚΑΤΟΚΩΠΙΑΣ
3. ΑΕΛ
4. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
5. Ε.Ν.Π. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
6. ΣΑΛΑΜΙΝΑ
7. ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ CABLENET/PRIMETEL (7 ομάδες)
1. ΑΠΟΕΛ
2. ΑΝΟΡΘΩΣΗ
3. ΟΜΟΝΟΙΑ
4. ΑΕΚ
5. ΠΑΦΟΣ FC
6. ΕΡΜΗΣ
7. ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]