ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΙΣΩΣ και όχι του Σάντος


Στο θέμα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Ράφαελ Σάντος της Φλαμένγκο, κρατάμε μια πισινή. Δεν είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί τελικά ο δανεισμός. Πετρίδης και Ουζουνίδης φαίνεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις, αφού το ενδιαφέρον  (βλ. συμφωνία) είχε εκδηλωθεί κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες, ενώ δεν παραβλέπουν και τις αρνητικές αντιδράσεις του  κόσμου.

*Αν προχωρήσει τελικά ο δανεισμός...
Πληροφορίες από τη Βραζιλία, αναφέρουν ότι ο 22χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ (ΛΧΛ) για δανεισμό δύο ετών. Στη συμφωνία Φλαμένγκο-ΑΠΟΕΛ* (ΛΧΛ) θα μπει συγκεκριμένη τιμή πώλησης του Σάντος. Αν αυτό γίνει κατά την περίοδο που θα αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, τότε τα λεφτά θα καταλήξουν στο ταμείο της Φλαμένγκο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ (ΛΧΛ) με τον Σάντος, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου με την Φλαμένγκο για ακόμη έναν χρόνο. Το υφιστάμενο συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος του 2022 και θα επεκταθεί μέχρι το 2023. Στο συμβόλαιο του παίκτη με τον ΑΠΟΕΛ θα υπάρχει ρήτρα αγοράς του από τους "γαλαζοκίτρινους" ύψους 2.000.000 (+200.000 ο μάνατζερ) ευρώ.

Ο Rafael Santos de Sousa, γνωστός ως Rafael Santos, αποτελεί προσωπική επιλογή του σκάουτερ ΛΧΛ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]