Αποφάσεις Δ.Σ. ΑΠΟΕΛ«Σε ότι αφορά στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και την απώλεια παρουσίας των κατόχων στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η διοίκηση επεξεργάζεται σχέδιο ανταπόδοσης, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν τα δεδομένα σε σχέση με τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Αποφάσεις ΔΣ ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ μετά την απόφαση τερματισμού της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20 συνήλθε σε συνεδρία για να εξετάσει τα νέα δεδομένα.

- Αποφασίστηκε όπως συσταθεί ειδική επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη των συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές για το θέμα των διακανονισμών των συμβολαίων τους.
- Σε ότι αφορά στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και την απώλεια παρουσίας των κατόχων στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος λόγω της πρωτοφανούς παγκόσμιας πανδημίας που έκλεισε αναγκαστικά τα γήπεδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, η διοίκηση επεξεργάζεται σχέδιο ανταπόδοσης, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν τα δεδομένα σε σχέση με τη νέα αγωνιστική περίοδο.
- Οι προπονήσεις της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί. Η ημερομηνία επανέναρξης τους, θα γνωστοποιηθεί μετά τον ορισμό έναρξης των ευρωπαϊκών και τοπικών πρωταθλημάτων.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 comments :

 1. Απορία: Μέχρι σήμερα δηλαδή, ποιος συζητούσε με τους ποδοσφαιριστές???

  ReplyDelete
 2. Η ειδική επιτροπή από ποιους απαρτίζεται;;;

  ReplyDelete
 3. Ο μήνας έχει 19 και ήρταν να μας πουν ότι δεν συμφωνούν!!!

  ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

HISTORY

[HISTORY][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]