ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ


Ανακοίνωση 8/5/2020.
Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σχετικά με το φιάσκο που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο. Ναι, αυτό που όλοι θέλουν να σώσουν!
Βλέπουμε το σωματείο με τις αριστερές ρίζες και το αμερικανικό κεφάλαιο (αυτούς που πριν λίγους μήνες ζητούσαν να αποκλειστούν οι κυπριακές ομάδες από την Ευρώπη) να θέλει έμμεσα την διακοπή, βάζοντας όρους που προκαλούν γέλιο για να ξαναρχίσει. Βλέπουμε το δωσίλογο σωματείο της κάρτας φιλάθλου που συστρατεύεται σε όλα με την κυβέρνηση να θυμήθηκε τώρα να κάνει την επανάσταση του, εξαπολύοντας κατηγορίες στο σύστημα που προσκυνούσαν τόσο καιρό. Αίσθηση προκαλεί επίσης ο αγνώστου ποδοσφαιρικής καριέρας Νεοφυτίδης ο οποίος δίνει την δική του παράσταση στα κανάλια, δείχνοντας  πως το συνδικάτο του προτιμά το «I want to get paid», παρά το «I want to play», σε καιρούς που σείονται τα θεμέλια ολόκληρης της κυπριακής οικονομίας και ο κόσμος πιθανότατα σύντομα θα υποφέρει. Όλα αυτά, οι κόκκινοι φακέλοι, οι κάρτες φιλάθλου και η επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω οικονομικών συμφερόντων έρχονται να καθρεφτίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα μιας αρρωστημένης κατάστασης που υπάγεται στον βωμό του χρήματος, της κουμπαροκρατίας και την κομματοκρατίας..
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ απαιτεί ξεκάθαρα τη συνέχιση του πρωταθλήματος, απαιτεί από τη διοίκηση της ομάδας μας στη Γ.Σ της ΚΟΠ να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος και να αλλάξει την στάση του «Αγάπη μου θέλω μεν,αλλά έχω πονοκέφαλο». Τώρα είναι η ώρα να δείξετε αποφασιστικότητα και να καλύψετε εσείς κύριοι τις όποιες τρύπες δημιουργήσατε φέτος, κατεβάζοντας μία ομάδα έτοιμη για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ θα θεωρηθεί ως αποτυχία αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ακόμα και αν αυτό διακοπεί.
Απαιτούμε επίσης  από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να σεβαστούν τη φανέλα, αλλά και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος, όπως ολόκληρη η κοινωνία, υποφέρει από τις οικονομικές προεκτάσεις του κορωνοιού. Καθρέφτης σας είναι το γήπεδο κύριοι, δεν είναι ούτε τα ΜΚΔ σας, ούτε τα συνδικάτα, ούτε τα συμβόλαια σας. Και στο γήπεδο, οι περισσότεροι από εσάς δείξατε ότι δεν δικαιολογούνται οι παχυλοί σας μισθοί.
Απαιτούμε από όλους σας λοιπόν να κάνετε αυτά που πρέπει για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει το πρωτάθλημα να παιχτεί και να κριθεί στο γήπεδο, αυτό λοιπόν απαιτούμε να υποστηρίξετε.
Υ.Γ.1. Κράτα γερά κ.Αντωνάκη, τώρα είναι που σε χρειαζόμαστε να θυμίσεις σε όλους μας την ιστορία του Αρχαγγέλου.
Υ.Γ 2 Δεν δεχόμαστε μαθήματα αξιοπρέπειας και οπαδισμού από ανύπαρκτα οπαδικά σύνολα,τα οποία δεν υπολογίζει ούτε η ίδια τους η διοίκηση.
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]