ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Boy Waterman «Θέλω να συνεχίσω..»


Στον δημοσιογράφο Sander Wesdijk της Ολλανδικής αθλητικής ιστοσελίδας indehekken.net μίλησε ο Ολλανδός πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ Μπόϊ Βάτερμαν, για όλα όσα αφορούν το μέλλον του, το ποδόσφαιρο και την κατάσταση στο νησί με την πανδημία και όχι μόνο.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης που ξεχωρίσαμε...

Από τον Ajax, στην SC Heerenveen, την AZ Alkmaar, την ADO Den Haag, την De Graafschap, την Alemania Aachen, την PSV και την Karabükspor Τουρκίας και τώρα στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας τα 5 τελευταία χρόνια.

 - Το ποδόσφαιρο στην Κύπρου είναι το νούμερο ένα άθλημα στις συνειδήσεις των οπαδών και αυτοί σε υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες στην αρχή... αν όμως τα πράγματα πάνε στραβά, τότε αυτοί έχουν την δύναμη να σε "ρίξουν" κάτω. Αυτά τα δυο χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή. Το ποδόσφαιρο εδώ στο νησί είναι πολύ πιο έντονο, σε σχέση με την Ολλανδία. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική.

 - Όταν έρχονται οι ήττες, τότε οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν την δυνατότητα να μπουν στα αποδυτήρια ή στο προπονητικό κέντρο και να ζητήσουν εξηγήσεις. Αυτό συμβαίνει, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.

 - Σε σχέση με την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει διότι υπάρχει ο νόμος της κάρτας φιλάθλου, κάτι που δεν δέχονται οι οργανωμένοι κι αντιδρούν. Η κάρτα είναι ντροπή. Το γήπεδο δεν έχει γεμίσει στα δύο τελευταία χρόνια λόγω της κάρτας.

 - Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτά κόντρα στην Ομόνοια, έχουν την καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Εμπνέεσαι από αυτά τα παιχνίδια. Τα ντέρμπι με την Ομόνοια είναι μέρος της κουλτούρας και τα απολαμβάνεις σαν επαγγελματίας. Τα τρία πρώτα χρόνια μου στον ΑΠΟΕΛ ήταν εκπληκτικά».

Για το μέλλον...
 - Στις δύσκολες στιγμές τώρα με τον κορωνοϊό, υπάρχει η πιθανότητα να μείνω στην Κύπρο, παρόλο που δεν έχω παίξει πολύ στη φετινή σεζόν. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για μερικά χρόνια ακόμα, αν και δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. Προπονούμαι καθημερινά. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ευτυχώς μια χαρά αλλά μείναμε αρκετό καιρό κλεισμένοι στο σπίτι. Τώρα είναι καλύτερα. Βγαίνουμε τρεις φορές τη μέρα με την χρήση SMS. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]