ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο "Αμετανόητος" κύριος ΝΤΕΒΙ


Δεν συμβιβάζεται με τα νέα δεδομένα της ομάδας, ο Τόμας Ντε Βινσέντι... Το μόνο που μας απομένει είναι να ανάψουμε κανένα κερί. 

Το κλίμα μεταξύ ποδοσφαιριστή και διοίκησης χάλασε εδώ και καιρό, καθώς επίσης χάθηκε και το λαϊκό έρεισμα που έχαιρε ο Αργεντίνος παίκτης, ανάμεσα στους οπαδούς των "γαλαζοκιτρίνων".

Η εντολή της διοίκησης προς στον ποδοσφαιριστή, ήταν ξεκάθαρη. Βρες άλλη ομάδα για να αγωνιστείς. Για την ώρα πάντως δεν έχουν αποφέρει καρπούς οι προσπάθειες από την Κίνα, όπου υπήρξε σχετικό ενδιαφέρον. 

Πρέπει να βρεθεί άμεσα η λύση, καθώς θα είναι τεράστια η ζημιά με την αποζημίωση του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. 

Δεν μου κάνει πλέον αίσθηση ο άνθρωπος αφού η μόνη του έννοια είναι τα λεφτά. Έτσι λειτούργησε και την πρώτη φορά που "εκβίασε" την μεταγραφή του, εγκαταλείποντας την ομάδα για τα πετροδόλαρα των Αράβων. Η κίνηση του τότε, κόστισε στην ομάδα την πρόκριση της στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με όλα τα εκατομμύρια που θα εισέρρεαν στα ταμεία της εταιρείας από την συμμετοχή της στους χρυσοφόρους ομίλους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]