ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Όρισε την τιμή πώλησης του Βούρου



Στις 100 χιλιάδες ευρώ όρισε την τιμή πώλησης του Πραξιτέλη Βούρου, ο ΑΠΟΕΛ. 

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ φέρεται να αξιώνει 100 χιλιάδες ευρώ, για την παραχώρηση του Πραξιτέλη Βούρου σε άλλη Ελληνική ομάδα. 

Αυτό το ποσό ζητά η Διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Ελλαδίτη αμυντικό ποδοσφαιριστή, με το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι ο βασικός στόχος του Πραξιτέλη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στο παρελθόν είχε εκδηλωθεί κάποιου είδους ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ. Αμφότερες ομάδες όμως δεν είναι σε θέση να πληρώσουν το ποσό που ζητά ο Λευκωσιάτικος σύλλογος. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια κατάληξη θα έχει τελικά η συγκεκριμένη περίπτωση, διότι είναι ο Βούρος που ζήτησε να φύγει από την ομάδα κι όχι το αντίθετο. Ο Ουζουνίδης υπολογίζει στον αμυντικό ποδοσφαιριστή και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας και για τη νέα χρονιά, ενώ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 22.

Ο χρόνος που δόθηκε στον νεαρό αμυντικό για να φέρει την πρόταση, έχει ως καταληκτική ημερομηνία την 15η του Ιούλη, μέρα κατά την οποία θα πρέπει να παρουσιαστεί στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά. 

Ο Πραξιτέλης Βούρος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]