ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Κλωναρίδης στην Ελληνική παροικία του "Αρχαγγέλου"


Η απόφαση Ουζουνίδη για την επόμενη μεταγραφή...
Την επόμενη μεταγραφή του, ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο "ΘΡΥΛΟΣ", που δεν είναι άλλη από αυτήν του Ελληνοβέλγου επιθετικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αθηνών, Βίκτωρα Κλωναρίδη, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Αθηναϊκή ομάδα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος "Αρχαγγέλου" μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, δηλαδή να ολοκληρωθεί το Ελληνικό πρωτάθλημα και ν' ανοίξουν τα αεροδρόμια για να επιτραπούν οι πτήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι ο δεύτερος Ελλαδίτης που έρχεται φέτος στον ΑΠΟΕΛ, μετά και τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Αποστολάκη. Ίσως τριτώσει το Ελληνικό στοιχείο με τον ερχομό και του Χρίστου Δώνη και άμα δεν φύγει τελικά ο Πραξιτέλης Βούρος, τότε θα μιλάμε για αναβίωση της Ελληνικής παροικίας του "Αρχαγγέλου". 

Ο 27χρονος επιθετικός, αγωνίζεται την τελευταία τριετία στην ΑΕΚ Αθηνών, ενώ προηγουμένως έπαιζε και στον Παναθηναϊκό. Και στις δύο ομάδες είχε προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Το μεγαλύτερο προσόν του Κλωναρίδη είναι η ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια.

Πως έγινε επιθετικός...
«Εγώ αυτόν, θα τον κάνω επιθετικό, έχει προσόντα που σπανίζουν σε Έλληνες ποδοσφαιριστές της ηλικίας του, πρέπει να του αλλάξω θέση» είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο παλιός προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου, αναφερόμενος στον τότε 18χρονο ομογενή από το Βέλγιο, Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]