ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την απόφαση της ΚΟΚ για μείωση των ξένων καλαθοσφαιριστών



Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ για την περαιτέρω μείωση των ξένων καλαθοσφαιριστών, από 4 σε 3 εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21, και ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλες τις ομάδες που στήριξαν την πρόταση του.

Η θέση του Σωματείου μας παραμένει ξεκάθαρη και σκοπό έχει την αναγέννηση της κυπριακής καλαθόσφαιρας και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Η στήριξη του Κύπριου καλαθοσφαιριστή θα έχει πολλαπλά οφέλη και άπαντες θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και επιμονή μέχρι να τα καταφέρουμε.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΚΟΚ

 1. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, δικαίωμα εγγραφής στο ρόστερ κάθε σωματείου της  ΟΠΑΠ Basket League, θα έχουν κατά το μέγιστο, τρεις μη γηγενείς καλαθοσφαιριστές.

2. Η χρονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 για την ΟΠΑΠ Basket League, θα είναι μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου 2020 και το τέλος της Β’ φάσης του πρωταθλήματος και τα προημιτελικά του Κυπέλλου μέχρι την 1η Μαρτίου 2020. Μετά την ημερομηνία αυτή, θα πραγματοποιηθεί το Final Four κυπέλλου και στην συνέχεια η ημιτελική και τελική φάση των play offs.

3. Βάσει του τελικού αριθμού συμμετοχής σωματείων, αφού η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής κλείνει και γίνεται οριστική στις 29.6.2020, θα καθοριστεί ο τρόπος διεξαγωγής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος (μετά τους δύο πρώτους γύρους). Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τρία σενάρια βάσει του τελικού αριθμού συμμετοχών, τα οποία έχουν και τα τρία σενάρια, 21 αγωνιστικές ημέρες, εκτός των play offs και το Κύπελλο. Η απόφαση θα παρθεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

4. Κάθε σωματείο της ΟΠΑΠ Basket League, από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα έχει το δικαίωμα εγγραφής ως γηγενής καλαθοσφαιριστή στο ρόστερ του, ενός κατά το μέγιστο καλαθοσφαιριστή ο οποίος έχει λάβει την κυπριακή υπηκοότητα μετά την συμπλήρωση των 26 του ετών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]