ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Προς παραμονή ο Boy Waterman


Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Boy Waterman βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. 

Ομάδα και παίκτης τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό της περασμένης περιόδου και βάζουν πλώρη για νέα συνεργασία με την «Κυπριακή υπηκοότητα» να είναι προϋπόθεση της νέας συνεργασίας.

Μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Ολλανδού τερματοφύλακα, Μπόϊ Βάτερμαν, στο «Parimatch-Αρχάγγελος» για άλλο ένα χρόνο. Και οι δύο πλευρές, άλλωστε, έχουν να λένε τα καλύτερα για την έως τώρα συνεργασία τους.

Για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η ανανέωση της συμφωνίας με τον σπουδαίο τερματοφύλακα της τελευταίας πενταεταετίας ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία. Υπήρχε όμως ανησυχία, καθώς ο ΜΠΟΪ είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στο νησί, αλλά στον «Αρχάγγελο» ήταν πεπεισμένοι ότι ο Ολλανδός πορτιέρο θα έλεγε το ναι για την παραμονή του στους "γαλαζοκίτρινους". 

Ωστόσο... οικογενειακοί και οικονομικοί λόγοι, αλλά και η αγάπη των φίλων της ομάδας προς το πρόσωπο του, οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή στην απόφαση να απορρίψει κάθε άλλη πρόταση και να ενημερώσει την επιτροπή προγραμματισμού καθώς και τον Πρόεδρο της ομάδας μας, ότι μπορούν να τον υπολογίζουν και για την επόμενη περίοδο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]