ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΟΕΛ 0-0 ΔΟΞΑ «Ισόπαλο το πρώτο φίλικο»


«Άγονη» ισοπαλία στο πρώτο φιλικό του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Δόξα στο «Parimatch - Αρχάγγελος», δείγμα της απουσίας επιθετικού περιοχής από το "γαλαζοκίτρινο" στρατόπεδο. Τα σόου τύπου "Ουζόχο-Ακιντόλα" δεν είναι αρκετά.

Εκτός αποστολής, και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τον αν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε ο Ιορδανός Μούσα Αλ Τάμαρι, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.


Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα Κατωκοπιάς στον Αρχάγγελο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και είδε παλιούς και νέους παίκτες, παίρνοντας τις πρώτες εκτιμήσεις από το ρόστερ της ομάδας. Μπορεί το σκορ είναι το τελευταίο που μετράει, αφού τα φιλικά ως γνωστό είναι για τους προπονητές, όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί η απουσία φορ εγνωσμένης αξίας στους "γαλαζοκίτρινους".

Ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι νέες μεταγραφές Σίλβα, Σάντος, Κλωναρίδης και Αποστολάκης.

Οι ενδεκάδες και οι αλλαγές των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα (59′ Πρινιωτάκης), Σάντος, Μιχαΐλοβιτς, Σατσιάς (46′ Γαβριήλ), Ιωάννου (46′ Λαφράνς), Σιέλης, Γένσεν (59′ Αρτεμίου), Εφραίμ (46′ Γουίλερ), Γιάκολις (46′ Χάνι), Κλωναρίδης (46′ Αποστολάκης), Κουτσάκος (46′ Κατσαντώνης).

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Παρασκευά, Μουκτάρης, Χριστοφή, Μιντίκκης, Εγγλέζου, Οικονομίδης, Τραϊτσέφσκι, Ολιβέιρα, Κάρλος, Ολιβέιρα, Σαντίκ.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]