ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τηλεοπτικό πακέτο: Τα πάντα παντού



Όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, το Κυπριακό πρωτάθλημα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό αλλά και το Ισπανικό πρωτάθλημα, θα είναι πλέον στη διάθεση του Κύπριου τηλεθεατή από όποια τηλεοπτική πλατφόρμα επιθυμεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι Cyta, Cablenet και PrimeTel, ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού, να απολαμβάνει το σύνολο του Κυπριακού ποδοσφαίρου από μία πλατφόρμα, ανακοινώνουν ότι, από φέτος, όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca Cola θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Το ίδιο θα ισχύει και για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Το όφελος για το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου θα είναι μεγάλο, αφού ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει το πακέτο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που επιθυμεί, από την τηλεοπτική πλατφόρμα της επιλογής του.

Οι τρεις πάροχοι ενημερώνουν ότι, τα συνδρομητικά πακέτα της κάθε πλατφόρμας, θα ανακοινωθούν ξεχωριστά, τις αμέσως επόμενες μέρες».







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]