ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Έναρξη προπώλησης, Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 ... Εισιτήρια Διαρκείας 2020/21 «RESTORE N8RMALITY»


Εισιτήρια Διαρκείας 2020/21 «RESTORE N8RMALITY» (Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγ 01, 2020)


Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας που αφορούν στους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, εξαιρούμενου του Τελικού Κυπέλλου, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Για την περίοδο 2020-2021 δεν θα ισχύσει η κατηγορία «LEGEND» λόγω της απόφασης της UEFA να μην επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες των προκριματικών γύρων ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τι θα ισχύσει για τους αγώνες της φάσης των ομίλων. Γι’ αυτό το λόγο θα εκδοθούν αποκλειστικά, εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ». Θα είναι μια ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδος σε όλους τους τομείς. Οι κυβερνητικές οδηγίες προϋποθέτουν ποσοστό παρουσίας, μόνο στο 33% της χωρητικότητας των σταδίων. Γι’ αυτό το λόγο θα μπει σε πλήρη εφαρμογή το APOEL FC LOYALTY SCHEME.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και σε πλήρη κατανόηση, των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κόσμος της ομάδας μας λόγω της πανδημίας αλλά και του γεγονότος ότι οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν «απωλέσει» τη δυνατότητα παρακολούθησης 5 εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος, έχει αποφασιστεί να προσφερθεί το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης που έχει συμπεριληφθεί ποτέ στα εισιτήρια διαρκείας, από την ημέρα που ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο νέο ΓΣΠ.

Απώτερος σκοπός παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει και η ίδια η ομάδα, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσο περισσότερο κόσμο, να βρεθεί στο γήπεδο και να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας. Η παρουσία των ΑΠΟΕΛιστών είναι το πιο σημαντικό στοιχείο επιτυχίας. Πρέπει όλος ο κόσμος να εκμεταλλευτεί τις χαμηλές τιμές, να εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας και να έρθει στο γήπεδο, για να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Συνολικά η έκπτωση για όλους όσους ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, θα είναι 30% επί της περσινής τιμής, της κατηγορίας εισιτηρίου «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» που ήταν το πιο φθηνό εισιτήριο που προσφερόταν για τους φίλους της ομάδας μας.

Μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας είναι γνωστό ότι δεν υπήρξε ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας, για την περίοδο 2019-2020. Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να διατηρεί τον τίτλο του και με το σλόγκαν «RESTORE N8RMALITY» που σε ελληνική μετάφραση σημαίνει «Αποκατάσταση της Κανονικότητας» επιδιώκει να αποκαταστήσει και πάλι την κανονικότητα στην ποδοσφαιρική ζωή της Κύπρου. Μια κανονικότητα που έχει εγκαθιδρύσει με την κατάκτηση των 7 συνεχόμενων τίτλων.

Πλέον στόχος είναι ο 8ος συνεχόμενος τίτλος πρωταθλήματος.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ
• Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιαιτερότητες. Ο περιορισμός σε ό,τι αφορά στη διαθεσιμότητα όλων των θέσεων στο στάδιο ΓΣΠ και ο καθορισμός συγκεκριμένων καθισμάτων με βάση το ποσοστό του 33% εξυπακούει ότι δεν θα ισχύσει η δυνατότητα ανανέωσης της συγκεκριμένης θέσης που κατείχαν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2019-2020 θα διατηρήσουν το δικαίωμα προτεραιότητας της θέσης που κατείχαν σε ό,τι αφορά στην ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

• Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, βασικός πυλώνας, της προτεραιότητας διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, θα είναι το «APOEL FC LOYALTY SCHEME».

• Θα ισχύσει για όλη την περίοδο ανανέωσης, χωρίς να μεταβληθεί κατά τη διάρκεια της αλλαγής των φάσεων προτεραιότητας, το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης που ίσχυσε την περσινή περίοδο και που έφθανε το 20%, σε σχέση με την περσινή αρχική τιμή του «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

• Θα προστεθεί ένα επιπλέον 10% έκπτωση ως ανταπόδοση για τους εντός έδρας αγώνες που δε διεξήχθησαν λόγω πανδημίας.

• Συνολικά όσοι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανανεώσουν το εισιτήριο τους, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα επωφεληθούν συνολικής έκπτωσης που αγγίζει το 30% σε σχέση με την περσινή αρχική τιμή του «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

• Δεν θα διατεθούν οικογενειακά πακέτα λόγω της νέας ταξιθέτησης και αφού θα ισχύσει σύστημα προτεραιότητας.

 

Σε ό,τι αφορά στη βαθμολογική κατάταξη του APOEL FC LOYALTY SCHEME ενημερώνουμε ότι δεν θα εφαρμοστεί η ποσόστωση που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Για κάθε κάτοχο που θα ανανεώσει, ανεξαρτήτως του τμήματος που ανανέωσε, θα προστεθούν 300 βαθμοί στη συνολική συγκομιδή που είχε πριν ξεκινήσει η Α’ Φάση ανανέωσης. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η δίκαιη κατανομή βαθμών σε όλους όσους λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα έχουν το δικαίωμα προτεραιότητας, στην Α’ Φάση ανανέωσης.


Παράδειγμα με Δυτική (κεντρική) κάτω διάζωμα

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]