ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Εμφύλιος στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ

 



Τα σημάδια της κρίσης φάνηκαν εδώ και αρκετό καιρό με την κορύφωση της να φουντώνει τις τελευταίες μέρες, με τον νυν Πρόεδρο Μ.Χαράλαμπους να τρέχει και να προσλαμβάνει νέο προπονητή στη καλαθοσφαιρική ομάδα, παραμονές της εκλογικής Συνέλευσης, δεσμεύοντας έτσι τη νέα διοίκηση. 


Στη συνέχεια ανανέωσε τα συμβόλαια δύο καλαθοσφαιριστών, στο παραπέντε της εκλογικής Συνέλευσης, ενώ θα έπρεπε να ήταν δουλειά της νέας  διοίκησης. 


Το τελευταίο ατόπημα του Κάλιου, ήταν να μην κάνει αποδεκτές τρεις υποψηφιότητες του συνδυασμού Ποταμίτη, γιατί λέει "έγιναν ηλεκτρονικά"!!!!


Σίγουρα τα πράγματα δεν θα μείνουν εδώ καθώς αναμένεται να δοθεί συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. 



Η ενημέρωση από το απερχόμενο συμβούλιο. 

Υποβλήθηκαν 13 υποψηφιότητες για τις 7 θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο. Δεν έγιναν αποδεκτές οι υποψηφιότητες των Κυριάκου Ζιβανάρη, Γιώργου Γεωργίου και Πάρη Σπανού 


Ακολούθως ο νυν Πρόεδρος, ΜΧ, παράτυπα και παράνομα διέγραψε αρκετές εκατοντάδες μέλη του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, επικαλούμενος την μη τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής τους, ούτως ώστε να μην μπορέσουν να ψηφίσουν στην επικείμενη Γ.Σ.


Να σημειώσουμε ότι, επί εποχής του νυν προέδρου και πολύ πρόσφατα μάλιστα, έχουν παγοποιηθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του σωματείου για ατασθαλίες της απερχόμενης  διοίκησης. 


Στα "θαύματα" του Κάλιου πιστώνεται και το κλείσιμο των περισσότερων τμημάτων του σωματείου. 


Ο Κάλιος πρέπει να φύγει από το ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά επίσης, τη συνεργασία του με ανθρώπους του υποκόσμου, όπως τον αντιπρόεδρο του, που είναι τώρα στη φυλακή της Κ.Δ., μετά από το πέρασμα του και από τη φυλακή των κατεχομένων. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]