ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ «Κάρτα οπαδού - Κορωνοϊός και απατεώνες»



Τους τελευταίους μήνες ελέω της πανδημίας, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο νοσεί από την απουσία των οπαδών και της ατμόσφαιρας. Προπονητές, παίχτες παγκόσμιας κλάσης αλλά και οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου παραδέχονται πως χωρίς τους οπαδούς το ποδόσφαιρο μετατρέπεται σε ένα ανούσιο, αόσμο και άχρωμο παιχνίδι που δεν αξίζει καν να το παρακολουθήσεις απ ΄την τηλεόραση. Περιμένει λοιπόν πως και πως όλος ο κόσμος ανά την υφήλιο, να τελειώσει το θέμα με τον κορονοιό για να μπορέσει το ποδόσφαιρο να γίνει όπως ήταν πριν. 

Αυτό δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει στην Κύπρο. Γιατί βλέπετε εδώ, τον κόσμο δεν τον έδιωξε ο κορονοιός αλλά το ίδιο το κράτος, με την «πρωτοποριακή» ανά το παγκόσμιο κάρτα φιλάθλου. Ένα κράτος που αποδεικνύεται καθημερινά πως διοικείται από ανάξιους και απατεώνες. Οι κύριοι αυτοί που λέτε, μας είπαν εχθές εμμέσως πλην σαφώς, πως μπορεί να κολλήσεις κορονοιό στο Αελ-ΑΠΟΕΛ αλλά δεν μπορείς να κολλήσεις στο Ερμής-ΑΠΟΕΛ, οπόταν απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών ομάδων της πρώτης εξάδας. Από την άλλη δε, δεν μας είπαν γιατί παραμένει η κάρτα, αφού όπως μας είπαν η κάρτα έγινε για την βία στα γήπεδα και όχι π.χ για τα…τηλεοπτικά. 

Ποιο είναι το πρόβλημα αφού απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών, να πέσει και η κάρτα; Μιλάμε οι άνθρωποι μας εμπαίζουν κανονικότατα. Λέγαμε σε παλιές μας ανακοινώσεις πως η κάρτα ήταν το πρώτο βήμα, μετα θα ακολοθούσε η απαγόρευση πανό, τυμπάνων και συνθημάτων. Ότι ακριβώς συμβαίνει τώρα δηλαδή! Καλούμε λοιπόν και τον τελευταίο οπαδό να γυρίσει την πλάτη στους απατεώνες. 

Όσο αφορά τα άλλα αθλήματα, τα λέγαμε και αυτά, πως δεν τους νοιάζει ακόμα και αν τα κλείσουν. Δείτε κύριοι τι γίνεται στο φούτσαλ, ήδη έκλεισε μία ομάδα και το πρωτάθλημα μάλλον δεν θα παιχτεί... Οι οργανωμένοι οπαδοί ήταν ανέκαθεν οι «αιμοδότες» των κλειστών, και εμείς σας λέγαμε εδώ και δύο χρόνια πως έτσι όπως πάτε θα κλείσετε αθλήματα! Να που το κάνατε με τη σιωπηλή βοήθεια των δημοσιογράφων, οι οποίοι δεν έχουν γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα απ´ ότι φαίνεται.
Συγχαρητήρια κύριοι «υπεύθυνοι», μας δικαιώσατε που σας αποκαλούμε μπουρδέλα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]