ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αποφασισμένος να το πάρει μέχρι τέρμα

 



"Δεν βλέπω το λόγο να δεχθώ τη μείωση" δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Σέρβος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς.


Κάποιος να του εξηγήσει ότι οι χορηγοί είναι εκεί (ευτυχώς) λόγω συμφωνιών που έχουν με τον ΑΠΟΕΛ. Τα ποσά όμως δεν είναι πια τα ίδια. 

Προκειμένου να παραμείνουν ως χορηγοί, ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε μεγάλες εκπτώσεις από τις συμφωνίες που είχε με κάποιους από τους χορηγούς μας. 

Άλλες 30% και 40%, και άλλες 50% ενώ σε μια συγκεκριμένη περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε 60% μείωση. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του (πιο κάτω), φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του και να το πάρει μέχρι το τέρμα.

Γι αυτό καλό θα ήταν να πάρουμε κάτι από τον Σέρβο παρά να τον έχουμε να "ποτίζει" το γρασίδι, σαν άλλος Πιατκόφσκι / Σικορά ή να ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες του Ερυθρού Αστέρα στο ίνσταγκραμ. 


Οι δηλώσεις του Σέρβου:

««Ο σύλλογος θέλει να μειώσει τους μισθούς όλων των παικτών. Πιστέψτε με, δεν επηρεάζει καθόλου το σύλλογό η κατάσταση με την πανδημία, ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του. Ο AΠΟΕΛ και ο Ερυθρός Αστέρας δεν ζουν από πωλήσεις εισιτηρίων, όλοι οι χορηγοί έμειναν στο κλαμπ, οπότε δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί κάποιος θα πρέπει να μειώσει τον μισθό του για την επόμενη περίοδο. Όλοι έχουμε χάσει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων για μια περίοδο 3 μηνών, αλλά για την περίοδο των δύο ετών για το συμβόλαιο που έχω είναι εκτός σκέψης. Ο σύλλογος με θέλει, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχω τον υψηλότερο μισθό στο κλαμπ, μου είπαν ότι αν δεν μειώσω τον μισθό μου, είναι καλύτερο να φύγω από τον σύλλογο»»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]