ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πήρε παράταση και ψάχνει τη νίκη που δίνει ελπίδα




Ο ΑΠΟΕΛ έκανε άσχημο ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος, έφερε ισοπαλία στη πρεμιέρα από την Καρμιώτισσα και στη συνέχεια έχασε από την ΑΕΚ Λάρνακας και αυτό δημιούργησε τις πρώτες αρνητικές αντιδράσεις και ουσιαστικά μπήκε μεγάλη πίεση στην ομάδα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη από τις πρώτες δύο αγωνιστικές.



Ακολούθησαν οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα με ΑΕΛ και ΕΝΠ και στη συνέχεια οι δύο προκρίσεις στην Ευρώπη με Kaysar Kyzylorda και Zrinjski Mostar, ενώ είχε προηγηθεί η πρόκριση επί της Gjilani και τα πράγματα ηρέμησαν. 


Μέχρι που ήρθε ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Slovan Liberec και η απώλεια τον 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα έφερνε η είσοδος στους ομίλους και το κλίμα στράβωσε. Η διοίκηση όμως στήριξε τον προπονητή και η προσοχή όλων στην ομάδα επικεντρώθηκε στο πρωτάθλημα.


Οι δύο αγώνες που ακολούθησαν με Ερμή και Πάφο έφεραν νέες βαθμολογικές απώλειες. Η ισοπαλία με τον Ερμή και η ήττα από την Πάφο, έφεραν παράλληλα και κρούσματα απειθαρχίας από τρεις ποδοσφαιριστές, κάτι που προβλημάτισε ακόμη περισσότερο, αφού φανέρωσε ότι η χημεία μεταξύ των παικτών και του προπονητή ήταν πλασματική έως ανύπαρκτη. Αυτό που χρεώνεται στον Ελλαδίτη προπονητή είναι πως δεν κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να βρει τη κατάλληλη χημεία κάτι που θα έφερνε τα θετικά αποτελέσματα. 


Το προαναγγελθέν διαζύγιο με τον Ελλαδίτη προπονητή δεν εκδόθηκε ποτέ, αντιθέτως ο κύριος Ουζουνίδης πήρε εκ νέου παράταση από τη Διοίκηση Πετρίδη για να οδηγήσει την ομάδα στο ΠΑΠ και τον αγώνα κόντρα στη Ανόρθωση.


Η Ανόρθωση θα το κάνει… κόλαση το ματς και όλοι όσοι παίξουν την Κυριακή πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα παιχνίδι που θα πάει πολύ στη δύναμη. Το πρώτο που ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάξει ο Ουζουνίδης πέρα από το σύστημα και τις επιλογές προσώπων είναι να παρουσιαστεί στο γήπεδο μία ομάδα με 11 καμικάζι. Έτοιμοι να παίξουν και να θυσιαστούν όλοι για την ομάδα και για το τρίποντο. Αν αυτό συμβεί, τότε θα έρθει η νίκη στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και η ελπίδα για το ποθούμενο.


Η ομάδα περνάει δύσκολες ώρες μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τις συνεχείς απώλειες στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση Πετρίδη δεν έχει τις λύσεις παρά μόνο ελπίζει σε νίκη επί της Ανόρθωσης με την ελπίδα να αντιστραφεί το κλίμα. 


Η ελπίδα δεν είναι νίκη, αυτό πρέπει να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές.


author apoelgroup.com


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]