Και τελικά μένει... ΕΝΤΟΣ
Δεν ήταν και ότι καλύτερο για τους "γαλαζοκίτρινους" η αλλαγή προπονητή την δεδομένη χρονική στιγμή... ή μήπως ήταν;


Μένει...

Την παραμονή Μ.Ουζουνίδη (έστω και προσωρινή) αποφάσισε τελικά ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. 

Μακάρι η παραμονή του Ελλαδίτη προπονητή να βοηθήσει την ομάδα και μακάρι να μπορέσει να διαχειριστεί πολύ καλύτερα τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.Ερωτήματα...

Μπορεί όμως ο Ουζουνίδης να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα? 

Μπορεί να ανακόψει την αγωνιστική κατιούσα που πήρε η ομάδα?

Μπορεί να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές? 

Μπορεί να τους κάνει να παίξουν και για τον ίδιο?

Τα ερωτήματα πολλά, η απάντηση μια. Μάλλον ΟΧΙ!

Καλή μας τύχη λοιπόν και ώσπου αντέξουμε…


Η απόφαση...

Στο θέμα της παραμονής του Ελλαδίτη τεχνικού στον ΑΠΟΕΛ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν διάφοροι παράγοντες, όπως η "ομάδα" του Χατζηλούκα που επηρέασε με τις απόψεις της σε κάποιο βαθμό τον Πρόδρομο Πετρίδη, ούτος ώστε ο Πρόεδρος να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, αλλά και το ύψος της αποζημίωσης που έπρεπε να καταβληθεί που είναι ολόκληρο το συμβόλαιο (τουλάχιστον αυτό ζητά η πλευρά του προπονητή). Δυσκολία παρατηρήθηκε και στην εξεύρεση του κατάλληλου προπονητή τη δεδομένη στιγμή. Η περίπτωση Πουρσαϊτίδη προσκρούει για την ώρα σε συγκεκριμένη "μονάδα".  


Τι θέλει η ομάδα...

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει προπονητή πρωταθλητή και σίγουρα αυτός δεν είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με το χειρότερο ξεκίνημα στην πρόσφατη ιστορία του ΑΠΟΕΛ με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες σε μόλις 6 αγώνες και 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή.


Το μητρώο...

Στο μητρώο του Ουζουνίδη είναι καταχωρημένες δυο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Αυτή του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ το 2008 και αυτής του φετινού αποκλεισμού από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, από την ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ.


Ο ίδιος φαίνεται να μην ενοχλείται ιδιαίτερα από όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω του, φτάνει να πληρώνεται αυτός κι ο συνεργάτης του στην ώρα τους. Αλλιώς αν είχε έστω και το ελάχιστο ίχνος ευαισθησίας ή αυτοκριτικής και κυρίως να διέθετε έστω κάποιο ίχνος ευθιξίας, θα είχε ήδη παραιτηθεί από τον αποκλεισμό στο παιγνίδι με την Σλόβαν.


Κι όμως προτίμησε να μείνει κι ας έχει απέναντι του την πλειοψηφία του κόσμου.


author apoelgroup.com


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]