ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Έφυγε» ο Κύκκος Φωτιάδης *(video 1992)




APOELGROUP.COM: 

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κ.Φωτιάδη για τον θάνατο του. Αιωνία του η μνήμη».


ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ:


«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κύκκου Φωτιάδη που «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι.

Ο Κύκκος Φωτιάδης διετέλεσε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, την περίοδο 1991-1992 κατακτώντας και τον τίτλο του πρωταθλητή. Αιώνια του η μνήμη».


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΕΛ:

«Θλίψη για τον χαμό του Κύκκου Φωτιάδη.

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του πρώην διοικητικού του ηγέτη Κύκκου Φωτιάδη, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους λοιπούς οικείους του εκλιπόντος.

Ο Κύκκος Φωτιάδης διατέλεσε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ την περίοδο 1991-1992, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»


ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΟΕΛ:

«Ο αποβιώσας Κύκκος Φωτιάδης υπήρξε ο 10ος στη σειρά πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ (1991-1992), ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. το 1973 και Αντιπρόεδρος το 1986. Υπό των ημερών του στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ, η ποδοσφαιρική ομάδα με προπονητή τον Jacek Gmoch πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Κύκκος Φωτιάδης είχε πάντα στην έγνοια του τους φίλαθλους της ομάδας, τους οποίους βοηθούσε όπως μπορούσε.Όπως για παράδειγμα το 1992 στην Αθήνα που εγκατέλειψε την αποστολή για να τους επισκεφθεί στα ξενοδοχεία που διέμεναν για να δει αν είναι όλοι καλά. 

Παράλληλα, ο Κύκκος Φωτιάδης με τις ενέργειες του τόσο επι προεδρίας του, όσο και μετέπειτα είτε χρηματοδοτούσε ο ίδιος όποτε χρειαζόταν είτε πρωτοστατούσε σε εράνους για την σωτηρία του ΑΠΟΕΛ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να είναι σίγουρος πως τα έργα και οι πράξεις του θα παραμείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. 




ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΕΛ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ 1992 ΜΕ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ Κ. ΦΩΤΙΑΔΗ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]