ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ, ΑΠΟΕΛ 67-38 ΕΝΠ 9η αγ.



Το πέμπτο σερί ροζ φύλλο πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας εντός έδρας της Remedica ΕΝΠ με 67-38, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Ο ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Τζούλιαν Νόρφλιτ με 12 πόντους (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 7 ασσίστ).


Άνετη επικράτηση, πάτησε τετράδα - 22/11/2020



 Ακόμη μια νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη, πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League υποδέχθηκε στο Λευκόθεο την ΕΝΠ.


Η ομάδα μας εμφανίστηκε αποφασισμένη από την αρχή του παιχνιδιού, έδειξε ποιος θα ήταν το αφεντικό στο γήπεδο και απέδειξε πως δεν επηρεάστηκε από τα όσα εξωαγωνιστικά συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.  Ωστόσο, τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση επισκίασε ο τραυματισμός του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή μας, Landen Lucas.


Αναλυτικά, με όπλο την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά του, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε άνετα της ΕΝΠ με 67-38 και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας μέχρι στιγμής πέντε νίκες και τρεις ήττες. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Στέφανος Ηλιάδης 16 και ακολούθησε ο Emmanuel Gilbert με 14. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.


Η ομάδα μας, στο σημερινό παιχνίδι, πέτυχε το πρώτο καλάθι του αγώνα και δεν χρειάστηκε ποτέ να κοιτάξει πίσω. Με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο, όπου η ΕΝΠ πλησίασε στους τρεις πόντους, στο υπόλοιπο του αγώνα οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά διατηρούσαν τον πλήρη έλεγχο και έφθασαν σε μια εύκολη νίκη.


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας μπήκε στο παρκέ με... τρίποντο, έλεγξε στον απόλυτο βαθμό το ρυθμό του 1ου δεκαλέπτου και συνεχώς ανέβαζε τη διαφορά. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν πολύ καλή συμπεριφορά στην άμυνα, αφού κράτησαν την ΕΝΠ μόλις στους εφτά πόντους και σε συνδυασμό με την επιθετική ευστοχία έκλεισαν την περίοδο με 20-7.


Στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε στους 18 (25-7), ωστόσο στη συνέχεια ο αντίπαλος απάντησε με δικό του σερί και μείωσε στους 10 (25-15). Στη συνέχεια οι γαλαζοκίτρινοι είδαν τον Landen Lucas να τραυματίζεται και να αποχωρεί πρόωρα από το γήπεδο, αλλά και τη διαφορά να κατεβαίνει στους τρεις, 30-27. Οι παίκτες μας αντέδρασαν και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το +7, 37-30.


Στην 3η περίοδο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και γενικότερα ο ρυθμός του αγώνα ήταν πανομοιότυπος με εκείνον του 1ου δεκαλέπτου. Οι παίκτες του κ. Φραγκιά έπαιξαν καλή άμυνα και εκτόξευσαν τη διαφορά εκ νέου στους 15 πόντους (46-31), κάτι που διατήρησαν μέχρι το τέλος (49-35).


Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, κράτησε τον αντίπαλο στους τρεις πόντους και με τους 18 που πέτυχε, κέρδισε το παιχνίδι με 67-38.


Αναλυτικά οι σκόρερ της ομάδας μας: Γαβριήλ Κοιλαράς 3, Πέτρος Παπαμιχαήλ 9, Emmanuel Gilbert 14, Julian Norfleet 12, Allen Lucas 9, Στέφανος Ηλιάδης 16, Βασίλης Κούνας, Κύπρος Σέπος 3, Χρίστος Παναγιώτου, Χρίστος Λοϊζίδης, Χρίστος Χατηκώστας 1.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-7, 37-30, 49-35, 67-38


ΑΠΟΕΛ (Βασίλης Φραγκιάς)

Κοιλαράς 3 (1), Παπαμιχαήλ 9 (2), Γκίλμπερτ 14 (2), Νόρφλιτ 12 (2), Λάντεν 9, Ηλιάδης 16, Κούνας, Σέπος 3 (1), Παναγιώτου, Λοϊζίδης, Χατζηκώστα 1


Remedica ΕΝΠ (Μιχάλης Κακιούζη)

Κουμής 2, Στάκι 14 (1), Σολωμού 1, Ίνγκραμ 8 (1), Ρόμπινσον 5, Αντωνίου, Χαραλάμπους, Ανδρέου, Ζαρτίλας, Παπαδόπουλος 2, Πυρίλλης 6


** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]