Εταιρεία ΑΠΟΕΛ: «Ακυρώνεται η αυριανή (7/1) συνάντηση και συγκαλούμε Έκτακτη Γενική συνέλευση το συντομότερο δυνατόν»

 



Κύριοι: Δεν έχετε να προσφέρετε απολύτως τίποτα, ούτε να εισηγηθείτε κάτι άλλο πια μπορείτε. Ότι είχατε να δώσετε, μας το δώσατε. Κάντε μας την χάρη. Αν αγαπάτε την ομάδα όπως λέτε, να φύγετε όλοι "χθες", τρεχάμενοι παρατρεχάμενοι. Οι εταιρείες πάνε κι έρχονται, η ομάδα όμως μένει. (team apoelgroup). 


Ανακοίνωση ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ (δημόσια) λτδ # ??: 

Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση, σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

(Ημερομηνία Έκδοσης: Γεν 06, 2021). 


Σκοπός της αυριανής συνάντησης, όπως αναφέραμε και στη χθεσινή μας ανακοίνωση είναι με τον πιο διάφανο τρόπο να παρουσιαστεί η οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Άρα με κάθε σεβασμό θα θεωρούσαμε ορθότερο να ανέμενε και η διοίκηση του Σωματείου, να πραγματοποιηθεί πρώτα η εξαγγελθείσα συνάντηση, να παρουσιάζονταν όλα τα οικονομικά δεδομένα και οι εισηγήσεις από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας (αφού ουσιαστικά αυτό ζητεί μέσω της ανακοίνωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου) και αφού διαμορφωνόταν μια πλήρης εικόνα, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, να υπάρξει και το αντικειμενικό κριτήριο της όποιας θέσης έχουν να εκφράσουν όλοι οι παρόντες.



Πρόθεση και σκοπός του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ όπως διατυπώθηκε ρητά δεν είναι να διεκδικήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Αναγνωρίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι είναι νομική και οικονομική υποχρέωση του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου, να βρει λύσεις για να μπορεί η ομάδα να λειτουργεί επί καθημερινής βάσης. Υπάρχει δηλαδή νομική και θεσμική υποχρέωση έναντι των οικονομικών αναγκών της εταιρείας.


Θα ήταν, ευχής έργον, να μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμα και αύριο, μια Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Αυτό άλλωστε είναι και το μοναδικό θεσμικό όργανο που θα μπορούσε να καθορίσει τις όποιες εξελίξεις αφού πρέπει να επαναλάβουμε ότι η αυριανή συνάντηση δεν μπορεί να έχει θεσμικό χαρακτήρα.


Από τη στιγμή όμως που αυτό δεν είναι δυνατό, μοναδικός σκοπός μας, αφού πρώτιστα συναισθανόμαστε και αφουγκραζόμαστε, τις ανησυχίες ολόκληρου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, ήταν με την σύγκληση της συνάντησης να υπάρξει συνολική και συλλογική προσπάθεια, για να βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ.


Θα ήταν όμως ανέντιμο αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να εγκαταλείψουν την ομάδα χωρίς οποιανδήποτε ομαλή διάδοχη κατάσταση. Αν υπάρχει, τότε είναι ευπρόσδεκτη να παρουσιαστεί.


Ως εκ τούτου ακυρώνουμε την αυριανή συνάντηση και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να συγκαλέσουμε, το συντομότερο δυνατό Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]