Πρόστιμο σε ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ!!! του ΑΠΟΕΛ, από τον Αθλητικό Δικαστή"Χουλικανισμούς και επεισόδια προκάλεσαν αξιωματούχοι της Διοίκησης Πετρίδη, κατά τη διάρκεια του αγώνα Δόξα - ΑΠΟΕΛ. 

Ως γνωστό οι αγώνες είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, και δεν επιτρέπονται φίλαθλοι, παρά μόνον 45 παράγοντες (τώρα έγιναν 20) διαλεκτοί της Διοίκησης. 

Κι όμως αυτοί οι κύριοι λειτούργησαν ως κοινοί χούλικανς. 


Ο Αθλητικός δικαστής τους τιμώρησε, δυστυχώς... μόνο με χρηματικό πρόστιμο, το οποίο φυσικά θα πληρώσει η εταιρεία. Ενώ θα έπρεπε να τους αποβάλει από τα γήπεδα.... μισές δουλειές κύριε Βρυωνίδη μου... μισές δουλειές.

 


*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για επεισόδια που προκάλεσαν αξιωματούχοι και οπαδοί της ομάδας στο 85 λεπτό του αγώνα στην κερκίδα και μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια του σταδίου (στα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα έγινε παρέμβαση της αστυνομίας), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/05.01.2021 (18η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]