Γράφει ο Σπύρος Σωτηρίου «Το ΑΠΟΕΛ δεν πωλείται»Γράφει ο Σπύρος Σωτηρίου (κκουλλάς)

«Πάει για πούλημα από κάποιους η εταιρεία, που φρόντισαν να δανειστούν κάποια χρήματα και να βάλουν τις μετοχές εγγύηση...»


Καλημέρα σε όλους τους Αποελίστες.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μία βελτίωση στην ομάδα μας με τον ερχομό  του Σάββα Πουρσαϊτίδη και τους συνεργάτες του.Βλέπουμε βελτίωση και άνοδο με δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, με αποτέλεσμα να είμαστε στους 8 του κυπέλλου.

Πιστεύουμε  στο Σάββα Πουρσαϊτίδη και τους συνεργάτες τους και να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα είναι δίπλα τους.

Όσο για τους παράγοντες μεγαλομέτοχους, τον τελευταίο μήνα από ότι γνωρίζω και μιλώ καθημερινά με κάποιους, γίνεται μία προσπάθεια να μπει μία επιτροπή για να δουν τι συμβαίνει με τα οικονομικά.

Φαίνεται κάποιοι από το σωματείο, στην τελευταία του συνεδρία, να μην δέχονται αυτό το αίτημα για διάφορους λόγους, είτε για προσωπικούς λόγους είτε για κάποια συμφέροντα.

Το ΑΠΟΕΛ δεν σας ανήκει και αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του.

Επειδή βλέπω πολύ σιωπή από κάποιους, για αυτό βγαίνω σήμερα και λέω αυτά τα πράγματα.

Ακούμε πράγματα περίεργα... σοβαρευτείτε όλοι σας επειδή απέναντι σας θα βρείτε τον κόσμο και αυτήν την φορά δεν θα αστειεύεται, θα σας πάρει όλους το κόλανι.

Όσο για την εταιρεία, πάλι ακούω κάποια πράγματα περίεργα, ότι το ΑΠΟΕΛ πάει για πούλημα από κάποιους που φρόντισαν να δανειστούν κάποια χρήματα και να βάλουν τις μετοχές εγγυητικές.

Έτσι μας καταντήσατε να περάσουν τόσα εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια και από τις μαλακίες σας να ζητάτε και δάνεια δεξιά-αριστερά.

Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να το έχετε καλά στον μυαλό σας.

Το ΑΠΟΕΛ δεν πωλείται.

Τα εγκλήματα που έχετε κάνει κύριοι, ο κόσμος δεν τα ξεχνά και να είστε σίγουροι ότι με το τέλος της χρονιάς θα αλλάξουν πολλά, όποια και να είναι η κατάληξη της ομάδας.

Η βρωμιά πρέπει να εξαφανιστεί και θα εξαφανιστεί.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]