ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Γράφει ο Σπύρος: «Αν δεν παραιτηθούν... είμαστε έτοιμοι για τα πάντα»



Επανέρχεται με νέα τοποθέτηση του ο πρώην Πρόεδρος του Παν.Συ.Φι. Σπύρος Σωτηρίου (Κκουλλάς).




 - «Μετά την χθεσινή συνεδρίαση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και με αυτά όλα που συμβαίνουν δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω. 



Εχτές ακούσαμε τη διοίκηση της εταιρείας να βγάζει μία ανακοίνωση και να ανακοινώνει γενική εκλογική συνέλευση στις 23 του Μάρτη.

Από ότι φαίνεται η διοίκηση του προδρόμου πετρίδη ζει σε άλλον κόσμο και θα σας εξηγήσω το λόγο.

 Πρώτον πώς γίνεται να ορίζεις γενική εκλογική συνέλευση που τη στιγμή που κανένας δεν έχει καθαρή εικόνα το τι συμβαίνει στα οικονομικά της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ. 

Για μένα σαν Σπύρος, έπρεπε η διοίκηση εχθές να παραιτηθεί και να διοριστεί μία διοικούσα επιτροπή μέχρι να οριστεί γενική συνέλευση και όχι εκλογική και να μπει μια εταιρεία ελεγκτική και να ελέγξει όλα τα βιβλία της εταιρείας για να έχουμε μία καθαρή εικόνα στο θέμα του οικονομικού. 

Αυτή η επιτροπή θα έχει και το κομμάτι το αγωνιστικό μέχρι τη γενική συνέλευση. 

Μετά τον έλεγχο που θα γίνει στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ στο οικονομικό κομμάτι έρχεται η ίδια η διοικούσα επιτροπή ορίζει γενική συνέλευση και να ενημέρωση όλους τους μετόχους για την κατάσταση που βρισκόμαστε για να μπορούν κάποιοι να έχουν καθαρή εικόνα και για να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους σε όσους ενδιαφέρονται και μετά έρχεται η εκλογική γενική συνέλευση. 

Από όλα αυτά κύριοι που βιώνουμε στο ΑΠΟΕΛ φαίνεται κάποιοι ότι στη σημερινή διοίκηση δεν ιδρώνει το αυτί τους εδώ όλος ο κόσμος είναι εναντίον τους δεν τους θέλει κανένας και αντί να παραιτηθούν κάποιοι σκέφτονται αν θα βάλουν ξανά υποψηφιότητα.

Με αυτήν την διοίκηση κύριοι δεν πρόκειται να έρθει ενότητα στο ΑΠΟΕΛ.

Από ότι φαίνεται κάποιοι κάτι μαγειρεύουν, πάλι ακούγονται πάρα πολλά και για αυτόν κάποιοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν σας θέλει και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε την παραίτηση σας αύριο και να γίνουν τα πιο πάνω που έχω αναφέρει με σωστές διαδικασίες.

Δεν μπορεί κανένας  αυτήν τη στιγμή να βάλει υποψηφιότητα χωρίς να γνωρίζει την πραγματική εικόνα στο οικονομικό κομμάτι. 

Και έναν ερώτημα που έχω εγώ ο Σπύρος, τόσον καιρό ο πρόδρομος πετρίδης και η παρέα του γιατί δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και να βγουν στον κόσμο να πουν την πραγματική αλήθεια για το πού βρισκόμαστε.

Για να κάνετε αυτές τις κινήσεις σημαίνει ήσασταν ένοχοι, αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι.

Αυτή η διοίκηση πρέπει να εξαφανιστεί από το ΑΠΟΕΛ, είναι πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα τόσο στο οικονομικό κομμάτι, τόσο και στο αγωνιστικό.

Αν έχετε λίγο τσίπα πάνω σας αύριο πρέπει να δώσετε τις παραιτήσεις σας, αν όχι κύριοι... τότε ο κόσμος να ετοιμαστεί.

Ο κόσμος  θα κάνει τα πάντα για να γλιτώσουμε το ΑΠΟΕΛ από αυτούς τους κυρίους που όπως είπα πριν αν δεν παραιτηθούν αυτοί οι κύριοι είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΕΛ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]