Πλούσιο το ποινολόγιο του Αθλητικού Δικαστή κατά του ΑΠΟΕΛΠλούσιο το ποινολόγιο του Αθλητικού δικαστή κατά του ΑΠΟΕΛ, των παραγόντων του και του εκπρόσωπου τύπου της εταιρείας (3 κατηγορίες).

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (23/03)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές: 


ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΕΛ


*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) για αναφώνηση από οπαδούς της ομάδας (άτομα του καταλόγου) κατά την διάρκεια του αγώνα μηνυμάτων τα οποία είναι ακατάλληλα για αθλητικές εκδηλώσεις με υβριστικό και/ή αισχρό και/ή χυδαίο περιεχόμενο (είχαν στόχο τον διαιτητή), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και της Εγκυκλίου 0024/2020-2021 ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου 2021 που απεστάλη αυθημερόν προς τα Σωματεία Α΄ Κατηγορίας.
Απόφαση: Πρόστιμο. 


(β) για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδα) μη εξουσιοδοτημένου ατόμου, κατά παράβαση των άρθρων 36 και 37 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου 2020-2021 και  της  οδηγίας 1  Παράρτημα  2 του  Τροποποιημένου Πρωτοκόλλου COVID-19.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.8 της Προκήρυξης Κυπέλλου COCA-COLA περιόδου 2020-2021
Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα   Κυπέλλου  COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας Προημιτελική Φάση περιόδου 2020-2021 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /10.03.2021.


ΑΠΟΕΛ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ:

*Καταγγελία του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
 για αναφώνηση από οπαδούς της ομάδας (άτομα του καταλόγου) κατά την διάρκεια του αγώνα μηνυμάτων τα οποία είναι ακατάλληλα για αθλητικές εκδηλώσεις με υβριστικό και/ή αισχρό και/ή χυδαίο περιεχόμενο (είχαν στόχο τον διαιτητή και άλλα άτομα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και της Εγκυκλίου 0024/2020-2021 ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου 2021 που απεστάλη αυθημερόν προς τα Σωματεία Α΄ Κατηγορίας στον αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA Β’ Φάση Β’  Όμιλος περιόδου 2020-2021 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών /15.03.2021 (3η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:

* Καταγγελία κατά του Νεκτάριου Πετεβίνου
 Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας αναφορικά με δηλώσεις στην Primetel μετά τον αγώνα Κυπέλου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στις 13/03/2021 αναφορικά με θέματα διαιτησίας  και οι οποίες:

Α. Θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθε στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των παρατηρητών και/ή συγκεκριμένου παρατηρητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα παρατηρητή και/ή άπτονται της βαθμολογίας που ο παρατηρητής και/ή γενικά του Φύλλου Αγώνα που συντάσσει ο παρατηρητής για συγκεκριμένο αγώνα, ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή άπτονται του έργου της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή του Διευθυντή της.

Β. θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, αφορούν διαιτησία που πρόκειται να γίνει ή διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα που έπεται των δηλώσεων.

Γ. είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορεί να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορεί να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.
κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και των άρθρων 6 και 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας 2020-20
Απόφαση: Πρόστιμο. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. Αυτοί οι προστατευόμενοι διαιτητές δεν έχουν ούτε αξιοπρέπεια ούτε προσωπικότητα, γι αυτό αφήστε να τα ακούσουν για να βελτιωθούν

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]