ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Rafael Santos: «Το πιο σημαντικό είναι ότι σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε»


«Άσχετα με το ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αυτόν τον όμιλο, πρέπει πάντα να παίζουμε και να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας» δήλωσε στην κάμερα της cablenet μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καρμιώτισσας με 2-0, ο Βραζιλιάνος κεντρικό αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, Ράφαελ Σάντος. Περισσότερα στο βίντεο της συνέντευξης.


Rafael Santos:

«Να μην ξεχνάμε πως και η άλλη ομάδα έχει 11 παίκτες τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, να μπαίνουμε δυνατά, να διεκδικούμε και να παίρνουμε τη νίκη».



Ερώτηση: Πως αισθάνεται που παίζει δίπλα στον Βινίσιους και αν η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερη, παιγνίδι με παιγνίδι:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε και όλοι οι παίκτες στην άμυνα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε καταφέρει, δηλαδή να έχουμε συνέχεια και παιγνίδι με παιγνίδι να βελτιωνόμαστε»


Ερώτηση: Ποιο το κίνητρο των ποδοσφαιριστών στα παιγνίδια του πρωταθλήματος και αν θεωρεί ικανή την ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο.

«Για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, είναι αρκετό κίνητρο το ότι βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να δίνουν το άπαν των δυνάμεων τους.

Άσχετα με το ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αυτόν τον όμιλο, πρέπει πάντα να παίζουμε και να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας.

Η ομάδα σε όποια διοργάνωση και να παίζει, είναι για τα ψηλά και τις πρώτες θέσεις κι αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να κατακτήσουμε το κύπελλο».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]