ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Λ.Σωτηρίου «Άκρως Επικίνδυνος»


Απαίτηση για άμεσο αποκλεισμό του - Άκρως Επικίνδυνος.

Ο κ. Σωτηρίου ήταν ο διαιτητής που δεν υπέδειξε:


1. Πέναλτι σε χέρι του Λέζιακς στην αναμέτρηση Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ (1-0) στις 20/02/21.


2. Πέναλτι σε σπρώξιμο του Γκάρνερ, στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ (1-0) στις 20/02/21. Ο κ. Σωτηρίου «τελείωσε» την φάση σφυρίζοντας παράβαση για χέρι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας ήταν κάτω με γυρισμένη την πλάτη.3. Ακυρώνεται γκολ του Κατσαντώνη στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ (1-1). Η απάντηση από τον κ. Λουκά Σωτηρίου που ήταν στο VAR ήταν ότι δεν μπορούσε να διακρίνει από τις κάμερες για το αν υπήρχε ή όχι, παράβαση. Για αυτό και υπέδειξε στον διαιτητή να το...ακυρώσει. Ο κ. Σωτηρίου αποδεικνύει μέσα από παρά πολλά γεγονότα ότι εσκεμμένα ενεργεί εναντίον του ΑΠΟΕΛ.


Πέραν της καταγγελίας της διαιτησίας, ως ΑΠΟΕΛ ζητούμε διευθέτηση συνάντησης με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας όπου θα του μεταφέρουμε, περισσότερες λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του εν λόγω διαιτητή καθώς και τι αναφέρει για τους άλλους διαιτητές, μόλις νιώσει ότι πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του και με ποιον τρόπο, ρίχνει τις ευθύνες στους υπόλοιπους.


Είναι δεδομένο ότι ο κ. Σωτηρίου δεν γίνεται πλέον αποδεκτός σε κανένα παιχνίδι, της ομάδας μας".


Όσον για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή , ακάθεκτος συνεχίζει. 


 Ο κ. Σωτηρίου δεν υπέδειξε φάουλ και τουλάχιστον κίτρινη κάρτα προς ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, στο 50’ σε επικίνδυνο μαρκάρισμα προς τον ποδοσφαιριστή μας, Σταύρο Γαβριήλ (Νο 25). Ο ποδοσφαιριστής από το κτύπημα υπέστη ρήξη χιαστού και έσω πλάγιου συνδέσμου. Θα μείνει εκτός γηπέδων για 6-8 μήνες.


 Υπέδειξε πέναλτι εναντίον του ΑΠΟΕΛ και έδειξε κίτρινη σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (Artur Zorze No 6), ο οποίος ήταν δέκτης επιθετικού φάουλ. Στην συνέχεια αναίρεσε την κίτρινη κάρτα και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε άλλον ποδοσφαιριστή (Χρίστος Σιέλης Νo 55), αναφέροντας του ότι αυτός υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι. Σημειώνουμε ότι οποιαδήποτε άλλη αγωνιστική ενέργεια έγινε σε νεκρό χρόνο αφού ο διαιτητής είχε ήδη σφυρίξει και σταματήσει το παιχνίδι. Για αυτό και αν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παράβασης, η οποία να υποδείχθηκε από το VAR, θα έπρεπε ο διαιτητής να προχωρήσει σε OFR (On Field Review). Ο κ. Σωτηρίου αναιρώντας οποιοδήποτε κανονισμό και πρωτόκολλο προχώρησε σε υπόδειξη πέναλτι. Υπέδειξε δηλαδή παράβαση, της οποίας δεν είχε καμία αντίληψη. Είναι όντως μια παγκόσμια πρωτοτυπία.


 Η συνέχεια της συμπεριφοράς του κ. Σωτηρίου ήταν ανάλογη. Αλαζονική στάση και χωρίς καμία απάντηση στο ερώτημα, για ποια φάση σφύριξε το πέναλτι, ακόμα και όταν ρωτήθηκε από τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πράγματι πρωτοφανές ότι ακόμα και δύο μέρες μετά κανένας δεν έχει αντιληφθεί για ποια παράβαση, έχει υποδείξει πέναλτι εις βάρος του ΑΠΟΕΛ.
Athanasia Themistokleoys

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]