ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η κατάσταση παραμένει πάρα πολύ δύσκολη και το άνοιγμα άλυτο (γράφει ο Πάρις Χρ.)


Γράφει ο Πάρις Χριστοδουλίδης, παλαιός πρόεδρος Πα.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ 80-83 (ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.)

 

Αγαπητοί φίλοι ΠΑΝΣΥΦΙΔΕΣ.

Έχω διαβάσει με πολύ προσοχή την ανακοίνωση σας και σαν πρώην πρόεδρος του τότε ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ (1980-83) και ενα απο τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ σας διαβεβαιώ ότι και την εποχή μας ζούσαμε εκλογικές αναμετρήσεις πολλών μεγατόνων. Τοτε είχαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ δυνατούς προέδρους τους αείμνηστους Μιχαλακη Ζιβαναρη vs Ιάκωβου Φιλίππου. Δυο παρα πολυ αξιοπρεπέστατες προσωπικότητες ως και επίσης του φίλου και μεγαλοεπιχειρηματία Ανδρέα Παπαελληνα. Αυτες οι προσωπικότητες δεν μπορούν να συγκριθούν μεν τον Πρόδρομο Πετρίδη. Οι διαφορές είναι από την Ανατολή στην Δυση.



Εμείς σαν σύνδεσμος πάντα είμαστε προσηλωμένοι μόνο για το καλό της ομαδας και τίποτα άλλο.

Ποτέ δεν είμαστε αρεστοί σε ολους αυτους και είχαμε πολύ δυνατές συγκρούσεις γιατι επρεπε καθε φορα να κάνουμε την επιλογή που πιστεύαμε οτι ηταν η καλύτερη.

Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Οι αριθμοί εδώ δεν λένε ψέματα.

Ο Πετρίδης υπήρξε ένας δυνατός πρόεδρος με πολλές δόξες στο ενεργητικό του. Αλλά η κατάληξη του ειναι πάρα πολύ καταστροφική και διαφορετική απο ολα τα περασμένα χρονια.

Σημερα παραδίδει μια εταιρεια παττησμενη με το μεγαλύτερο οικονομικό έλλειμμα που έχει γραφτεί στην ιστορία μας. 25 εκατομμύρια και εάν προσθέσουμε τα εισοδήματα της νέας σεζόν και αφαιρέσουμε ολα τα έξοδα της σίγουρα το έλλειμα θα αυξηθεί πολύ περισσότερο. Μπορει να περάσει τα 30 εκατομμύρια.

Τέτοιες καταστάσεις δεν είναι διαχειρίσιμες. Εαν ηταν μια άλλη μορφής εταιρεία η επιχείρηση οι ιδιοκτήτες και μέτοχοι θα της έβαζαν λουκέτο 100 τις 100.

Αναφέρατε ότι ο Θεόδωρος μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει το πλάνο του. Μα ουτε ο Πετρίδης το έκανε. Αρα είναι και οι δυο πάνω στον ίδιο παρονομαστή!

Εγώ πιστεύω οτι εαν δεν βρεθεί νέος επενδυτής που να βάλει φρέσκο χρήμα κανείς δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Απο την αλλη η συμφωνία μεταξύ του σωματείου και της εταιρείας για την διαχείρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεια λήγει πολύ σύντομα.

Το σωματείο δεν ειναι εις θεση να παρει στους ώμους του το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αρα υποχρεωτικά θα ερθει σε εμάς στην Γ Σ με μια πρόταση την οποία θα πρεπει να ψηφίσουμε η να την απορρίψουμε;

Ποια θα ειναι αυτη η πρόταση;;;;;; Θα δούμε;;;;;

Η κατάσταση παραμένει πάρα πολύ δύσκολη και το άνοιγμα άλυτο.

Σας ευχαριστώ

Πάρις Χριστοδουλίδης. Paris Christodoulides

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]