ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Κρις Τριανταφυλλίδη


“ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο” δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης, που μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίο διάστημα στους «γαλαζοκίτρινους» ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου.


ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ:

«Ήταν βασανιστική ολόκληρη η σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο το σκηνικό σε ό,τι αφορά στα διοικητικά. Μετά από επτά χρόνια παντοκρατορίας, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις επτά τίτλους συνεχόμενους και με συνεχής ευρωπαϊκές επιτυχίες ήρθε μια κακή χρονιά. Ήταν εκκωφαντική η πτώση. Το αν θα είναι καταστροφική θα φανεί στη συνέχεια, αλλά ο ΑΠΟΕΛ έχει ενδότερες δυνάμεις για να προσπεράσει τέτοιες δυσκολίες. Χρειάζεται σωστή διάγνωσή, σωστές αποφάσεις για το πως προχωρούμε από εδώ και πέρα γιατί ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επανέλθει και να ικανοποιήσει τους οπαδούς του. Δεν αντέχεται άλλη μια τέτοια σεζόν. Πάνω από όλα χρειάζεται ομόνοια και ηρεμία…»



Και συνέχισε: 

«Η έκφραση αντίθετων απόψεων είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός εάν εκφράζονται και πολιτισμένα. 

Εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των παραιτήσεων όταν υπάρχουν διαφωνίες, αλλά υπέρ των συζητήσεων. 

Είναι παράκλησή μου προς τον κ. Γεωργίου που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, να επανέλθει, διότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται όλους που μπορούν να βοηθήσουν. 

Κανένας δεν περισσεύει και ο κ. Γεωργίου σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και οι απόψεις του πρέπει να είναι στο τραπέζι προς συζητητή. 

Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τη θέση του κ. Γεωργίου, δεν ξέρω τι λέχθηκε, όμως οι θέσεις που ακούω ότι εξέφρασε ο κ. Ζηβανάρης είναι θετικές. 

Πριν πάρα πολλά χρόνια, πριν τη θητεία του κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου, είχε γίνει σύσκεψη και ήμουν παρών και είχα πει ένα πράγματα. “ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο” και αυτό ισχύει και σήμερα. Πρέπει λοιπόν να τα βάλουμε όλα κάτω και ο ΑΠΟΕΛ θα βγει νικητής. 

Ο κόσμος έχει δικαίωμα να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, είναι σεβαστή ως εκδήλωση φτάνει να είναι μέσα σε κόσμια πλαίσια».


Για τον Πρόδρομο Πετρίδη: 

«Ένας άνθρωπος που προέδρευσε όταν πήρε επτά πρωταθλήματα, δεν μπορεί να κάποιος ότι δεν είναι επιτυχημένος; Ο μόνος που ξέρει αν συμπληρώθηκε ο κύκλος του είναι μόνο εκείνος που τον αφορά. Ο κ. Πετρίδης είναι ΑΠΟΕΛίστας. Αν ο ίδιος αισθάνεται, νιώθει, γνωρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ εκεί που θέλει και ο ίδιος, τότε για τον ίδιο ο κύκλος του δεν έχει ολοκληρωθεί. Εγώ σαν τρίτος δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση εάν έκλεισε ο κύκλος του. Κανένας δεν πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ περισσότερα από όσα πήρε. Όλοι μας πήραμε περισσότερα και οφείλουμε με ηρεμία να βρούμε λύσεις».


Για τον Θεόδωρο Κυριακίδη: 

«Με το δίκαιο του θέλει να ξέρει τα δεδομένα. Δεν πρόκειται να πάει να κάνει ένα πήδημα στο κενό και στο τέλος της ημέρας εάν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα οικονομικά δεδομένα να κάνει κακό παρά καλό. Τα δεδομένα θα παρουσιαστούν στη συνέλευση και ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του. Πιθανόν οι προηγούμενες περίοδοί να δικαιολογούσαν κάποιους ψηλούς προϋπολογισμούς. Για εμένα ποτέ δεν πρέπει να ξοδεύεις λεφτά εξωπραγματικά, πρέπει να γίνεται μια συνετή οικονομική πολιτική».


Τι νομίζει ότι έφταιξε και έφτασε η ομάδα σε αυτή την κατάσταση: 

«Αν κοιτάξει κάποιος νηφάλια και ψύχραιμα, πιθανόν να γίνονταν λάθη στα προηγούμενα χρόνια όμως τα σωστά που γίνονταν ήταν περισσότερα και ίσως δεν φαίνονταν και φάνηκαν φέτος. Φέτος έγινε κακός αγωνιστικός προγραμματισμός, χωρίς να παραγνωρίζω ότι καλώς ή κακώς είχαμε μια πανδημία. Δεν είναι αδικαιολόγητο το γεγονός ότι έγινε ένας κακός προγραμματισμός».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]