ΑΠΟΕΛ: Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 η συνεργασία μας με την PARIMATCH, θα ολοκληρωθεί


Ευχαριστούμε την Parimatch, για την 5ετή συνεργασία.

Μια επιτυχημένη σχέση, γεμάτη διακρίσεις και ταξίδια.


Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία PARIMATCH αφού με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 η συνεργασία μας, θα ολοκληρωθεί. 


Η έναρξη της χορηγικής σχέσης με τον ΑΠΟΕΛ σύστησε την Parimatch στο κυπριακό κοινό και την εδραίωσε στην αγορά ως μια από τις πιο αξιόπιστες και συνεπείς εταιρείες, στον τομέα που δραστηριοποιείται.Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και ήταν μέχρι και την ολοκλήρωση της, ο πιο πολύτιμος μας συνεργάτης. Στήριξε τον ΑΠΟΕΛ σε μια πολύ δύσκολη στιγμή όταν για μια ολόκληρη περίοδο (2015-2016) δεν υπήρχε κύριος χορηγός στην επίσημη εμφάνιση και έζησε μαζί με την ομάδα μας, τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες με την κατάκτηση 4 σερί πρωταθλημάτων. Ταξιδέψαμε με το όνομα της Parimatch, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι και τους «16» του UEFA Europa League (2016-2017), στην πορεία των ομίλων του UEFA Champions League (2017-2018), ξανά μέχρι τους «32» του UEFA Europa League (2019-2020). 


Ήταν μια από τις επιτυχημένες αγωνιστικές περιόδους και η χορηγική σχέση ΑΠΟΕΛ-Parimatch, η 2η μακροβιότερη στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Η Parimatch ήταν μάλιστα ο πρώτος χορηγικός συνεργάτης που επένδυσε και στην ονομασία του νεόδμητου προπονητικού μας κέντρου. 


Ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στο προσωπικό της εταιρείας Parimatch και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]