ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΕΛ, φιλικό, «Θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης»


Αξιόπιστο φιλικό για εκτιμήσεις και συμπεράσματα... 


Την ομάδα του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ σε φιλικό παιγνίδι που θα γίνει σήμερα το βράδυ (10/08/2021, 21:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου, στα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του στρατηγού ΙΒΑΝ μπροστά στον κόσμο της.


Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης στο σημερινό φιλικό, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε και στα οποία μετρά μία ήττα από την Ισραηλίτικη Μπιν Σαχκνίν και τρεις ισοπαλίες, με Απόλλων Σμύρνης, Al Nassr και ΑΕΚ Λάρνακας.



Στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Οκριασβίλη.


Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σιδεράς, Σάρλια, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος.


Εισιτήρια για το φιλικό Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ (10/8, 21.00), θα υπάρχουν μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Κοστίζουν 10 ευρώ, θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και διατίθενται μόνο για εμβολιασμένους.


Παρακολουθήστε το σημερινό φιλικό προετοιμασίας Παναθηναϊκός - ΑΠΟΕΛ, αποκλειστικά στο κανάλι #Cablenet Sports1 HD. Κάνε την σύνδεση σου με την Cablenet Cyprus στο πακέτο CY+ με μόνο €39,90 για να μη χάνεις αγώνα της ομάδας μας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]