ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η Parimatch Ευχαριστεί Θερμά τον ΑΠΟΕΛ!


Η διεθνής εταιρεία διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων Parimatch ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον στρατηγικό εταίρο της ΑΠΟΕΛ, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη σύμπραξη!


Η Parimatch Ευχαριστεί Θερμά τον ΑΠΟΕΛ!


Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Parimatch αναπτύχθηκε σε υψηλό επίπεδο και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια το όνομα του ΑΠΟΕΛ ήταν συνυφασμένο με αυτό της Parimatch.



Η εταιρεία μας συστήθηκε στο κυπριακό κοινό με την τοποθέτηση του λογοτύπου της στην αγωνιστική φανέλα του ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά. Ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε την Parimatch σε όλη την Ευρώπη με τις 3 επιτυχημένες Ευρωπαϊκές πορείες και μαζί πανηγυρίσαμε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα.


Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του και ευχόμαστε τα καλυτέρα για την συνέχεια. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!


Σχετικά με την Parimatch


H Parimatch ιδρύθηκε το 1994 και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Λειτουργεί με βάση την καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, την οποία απολαμβάνουν περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια χρήστες σε τέσσερις ηπείρους, ενώ τοποθετούνται καθημερινά (μέσω των πλατφόρμων της) περισσότερα από 650,000 στοιχήματα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Parimatch απασχολεί περισσότερους από 2,000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.


Η Parimatch είναι ο συνεργάτης των κορυφαίων πρωταθλημάτων και ομάδων ποδοσφαίρου στον κόσμο όπως η Juventus, η Leicester City και η Everton. Η Parimatch τη σεζόν 2021/2022 στην Κύπρο είναι χορηγός της ΑΕΛ, του Άρη, της Νέας Σαλαμίνας και της Ε.Ν.Π. Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κλάσης Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από την ιστοσελίδα: www.parimatch.com.cy


#ParimatchCyprus #pmcy


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]