Τ.Α. «Η ομάδα πάει χείριστα, οι παίκτες παρουσιάζονται ανύπαρκτοι στο γήπεδο»


 
«Η κριτική τώρα είναι το εύκολο κομμάτι αλλά είναι αχρείαστο καθώς όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα» δήλωσε ο παλαίμαχος άσσος του ΑΠΟΕΛ, προπονητής και πρώην μέλος των Δ.Σ. της ομάδας , κ. Τάκης Αντωνίου, που μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αντωνίου:


Για τον αγώνα και την ήττα από τον Απόλλωνα : 

«Στην αρχή δείξαμε καλά σημάδια όμως τελικά η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη. Χάσαμε 2-1 εύκολα και αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε ακόμα αρκετές αδυναμίες. Δεν έδειξε ποτέ το ΑΠΟΕΛ μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα. 

Η κριτική τώρα είναι το εύκολο κομμάτι αλλά είναι αχρείαστο καθώς όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Αυτή την στιγμή το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ασθενεί και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Ο Απόλλωνας χθες έπαιξε με πάθος γύρισε το παιχνίδι και νίκησε καθαρά ωστόσο θεωρώ ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος».Τι πρέπει να αλλάξει: 

«Η ομάδα πάει χείριστα, οι παίκτες παρουσιάζονται ανύπαρκτοι στο γήπεδο, υπήρξε αλλαγή προπονητή, γενικά όλα μοιάζουν καταθλιπτικά. Βήμα βήμα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις, να αγοράσει χρόνο με νίκες για να φτιάξει η ψυχολογία. Να έρθει η πρώτη νίκη με Σαλαμίνα στο Κύπελλο στη συνέχεια με ΠΑΕΕΚ στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα. Οι παίκτες παρουσιάζονται κατώτεροι των δυνατοτήτων τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα. Θέμα του προπονητή να δουλέψει σε αυτό και αν αλλάξει η ψυχολογία.


Για τον κόσμο: 

« Ο κόσμος καταλαβαίνει την κατάσταση της ομάδας. Βλέπει ότι ήρθαν μεγάλοι παίκτες και θα δώσουν πίστωση χρόνου. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κορμός. Από την ομάδα που έπαιξε με τον Αγιαξ πριν 2 χρόνια τώρα δεν έμεινε κανένας. Ακόμη και ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην ομάδα μόλις λίγους μήνες. Δεν υπάρχει σταθερότητα.


Για τραυματίες και πιθανή ενίσχυση:

« Ίσως κάτι να υπάρξει ωστόσο έτοιμους ποδοσφαιριστές δεν βρίσκουμε τώρα. Τις θέσεις των απόντων ίσως τις καλύψουν από μέσα, με βάση τα δεδομένα αυτή την στιγμή».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]