ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Μετρά παρόντες και απόντες ο Σωφρόνης


Στον ΑΠΟΕΛ, περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι του Σαββάτου στο Μακάρειο στάδιο, απέναντι στη μαχητική και επικίνδυνη ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να σκοράρει στο Τσίρειο και στη συνέχεια να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμα, μέχρι το τέλος του αγώνα και να πανηγυρίζει στο τέλος το πολύτιμο τρίποντο, που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο και το πρώτο εκτός έδρας.



Οι Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τσεμπάκ, Γαβριήλ, Πολυκάρπου, Ντανίλο, Ντε Βινσέντι και Σάντος που θα είναι εκτός.


Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Γεωργιανών ποδοσφαιριστών Νταουσβίλι και Οκριασβίλι. Εφόσον καταφέρουν να γυμναστούν στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αυτές της Πέμπτης και της Παρασκευής, τότε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή και αναλόγως της κατάστασής τους, θα κρίνει ο Σωφρόνης Αυγουστή, πως θα τους αξιολογήσει.



Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Όθωνος ή απλά Καραβίδας, περιμένει με ανυπομονησία τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων να γεμίσουν την ανατολική κερκίδα του Μακαρείου στάδιου. Βλέπει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να είναι σε κατάσταση ευφορίας μετά το 1-0 στο Τσίρειο επί του Άρη και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς είναι έτοιμος να εισπράξει τα 15ευρώπουλα που έχει ορίσει ως γενική τιμή, στο κόστος αγοράς του εισιτηρίου. Το μαθητικό κοστίζει 10 ευρώ.


Φέτος οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πληρώνουν τα περισσότερα χρήματα από άλλες ομάδες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τους. Ενδεικτικός ο πιο κάτω πίνακας.


Στην Πάφο πήγαν περίπου 1,200, στο ΠΑΠ 1,000, στα δυο παιγνίδια του Τσιρείου 1,100 και 1,200. Λογικό είναι να περιμένει έναν αριθμό πέραν των 2,000. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]