ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ: «Οι αναγκαστικές αλλαγές μας στοίχισαν στο δεύτερο ημίχρονο - Ο στόχος μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι»



«Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται να πουν πάμε για πρωτάθλημα. Επειδή αυτή την στιγμή είμαστε κάπως μακριά, επόμενο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή.


ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημαντική νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέχρι το τέλος.


Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο εύκολα. Μας στοίχησαν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο.



Ξέρουμε ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για όλες τις ομάδες. Παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά την φετινή χρονιά βλέπουμε πως αλλάζουν τα δεδομένα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάμε στη Λεμεσό να κερδίσουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι τελικός όπως είναι όλα τα παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, στις δύσκολες στιγμές μας βοήθησε πολύ. Και συνεχίζουμε.".


-"Το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση όλων ποδοσφαιριστών και κόσμου μετά την ισοφάριση. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο αλλά έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Αυτό είναι ένα κέρδος. Σε κάποιες φάσεις όμως πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να μπορέσουμε να τελειώνουμε πιο εύκολα αυτά τα παιχνίδια".


-"Οι αναγκαστικές αλλαγές μας στοίχισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο βελτιωμένοι".


-"Εύχομαι και οι δύο παίκτες να μην έχουν κάτι σοβαρό γιατί αυτή την στιγμή ταλαιπωρούμαστε από κάποια χτυπήματα που μας δημιουργούν προβλήματα".


-"Ο στόχος μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται να πουν πάμε για πρωτάθλημα. Επειδή αυτή την στιγμή είμαστε κάπως μακριά, επόμενο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Με Σαλαμίνα, ΠΑΕΕΚ, με Ανόρθωση και σήμερα... ήταν να χτίσουμε πάρα πολύ, όμως βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μια δύσκολη έξοδο, με μια ποιοτική ομάδα. Να πάμε συγκεντρωμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".


-" Όλες οι ομάδες διεκδικούν τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε ανατροπές. Δεν έχει ομάδα που να λες θα πας στο γήπεδο και θα κερδίσεις εύκολα. Έχουν μικρύνει οι διαφορές. Για αυτό βρισκόμαστε οχτώ βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση».


ΒΙΝΤΕΟ:



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]