ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

BASKET: ΑΠΟΛΛΩΝ 66-82 ΑΠΟΕΛ, 5η αγ. «Με το διπλό έφυγαν οι γαλαζοκίτρινοι από τη Λεμεσό»

 


ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

 - Με το διπλό έφυγε ο ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό, επικρατώντας με 82-66 του Απόλλωνα. Κορυφαίος παίκτης ο Ομόγκμπο με 25 πόντους, 1 τρίποντο και 8 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Χόλτον του Απόλλωνα, με 32 πόντους, 5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.


Εύκολο διπλό στη Λεμεσό [01/11/2021].

«Εύκολο ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό. Η ομάδα μας κέρδισε τον Απόλλωνα με 82-66 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τις δυο ήττες στα ντέρμπι με Κεραυνό και ΑΕΚ.



Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη την αναμέτρηση, είχει το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος και πανηγύρισε το δεύτερο της διπλό στο πρωτάθλημα, αμφότερα στη Λεμεσό.




Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με καλάθι τον αγώνα και μέχρι τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα μας ακολούθως να δημιουργεί σταδιακά διαφορά που έφτασε στους εφτά πόντους, 19-26.


Στη δεύτερη περίοδο, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν σταθερό προβάδισμα, με αυξομειώσεις. Οι γηπεδούχοι μείωσαν μέχρι τους τέσσερις πόντους, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά της ομάδας μας ανήλθε στους εφτά. Εν τέλει έκλεισε στο +4 και ο ΑΠΟΕΛ πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ 39-43 υπέρ του.


Η εικόνα στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πανομοιότυπη. Η ομάδα μας δεν απώλεσε σε κανένα σημείο το πλεονέκτημα της και ούτε επέτρεψε στον Απόλλωνα να επιστρέψει ουσιαστικά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πάει στην τελευταία περίοδο με το +6, 55-61.


Αποφασισμένος να καθαρίσει τη νίκη μπήκε ο ΑΠΟΕΛ και τα κατάφερε. Οι γαλαζοκίτρινοι με εντυπωσιακό σερί εκτόξευσαν τη διαφορά στους 17 (57-74) και μετέτρεψαν τα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα σε διαδικαστικού χαρακτήρα. Η ομάδα μας συνέχισε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη νίκη με 66-82.»


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-26, 39-43, 55-61, 66-82


Απόλλων Λεμεσού (Δημήτρης Κουκούρης)

Ελευθερίου 11, Χόλτον 32 (5), Λοϊζίδης, Τσίατχαμ 8, Μόσες 6, Κίνγκ 7 (1), Γεωργίου 2, Τομπάζος, Εύζωνας


ΑΠΟΕΛ (Μάριος Αργυρού)

Μακ Γκιλ 10 (1), Ομόγκμπο 25 (1), Γιανναράς 11 (1), Κοιλαράς 7 (1), Πόιντερ 10, Σιμιτζής 12 (1), Ιερωνυμίδης 3, Παπαμιχαήλ, Κουμής 4


** Βρείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

*** Βρείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ




 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]