ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόστιμο από Α.Δ. για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών μας


Την νύφη καλείται να πληρώσει η ομάδας μας, γιατί ορισμένοι οπαδοί μας, στην ανατολική , επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά κατά του έγχρωμου ποδοσφαιριστή της Πάφου, PUNCH (42), στον πρόσφατο αναμεταξύ μας αγώνα. 


Το ματς στιγματίστηκε από τις ρατσιστικές κραυγές ορισμένων οπαδών μας κατά του Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος μετά το ματς κατήγγειλε τη συμπεριφορά από τις κερκίδες. "Ακούστηκαν κραυγές πιθήκων από τις κερκίδες" είπε στην κατάθεση του ο ποδοσφαιριστής. 

 

 Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021)


Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:



*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξαν οπαδοί της ομάδας με αναφώνηση μηνυμάτων που έθιγαν και/η μείωναν την αξιοπρέπεια των έγχρωμων ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας στο 82 λεπτό του αγώνα   κατά παράβαση του άρθρου 11-1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΠΑΦΟΣ FC/05.12.2021 (12η Αγωνιστική).


Απόφαση: Πρόστιμο.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]