ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΚΟΠ για Νεοφυτίδη: Έχει καταντήσει το σύνδεσμο σε «one man show» με προτεραιότητα τις προσωπικές του ατζέντες


 Ανακοίνωση ΚΟΠ: Προσβλητικές και απαράδεκτες οι τοποθετήσεις Σπύρου Νεοφυτiδη. 


Η ΚΟΠ κρίνει ως απαράδεχτες και προσβλητικές τις σημερινές τοποθετήσεις του έμμισθου εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ Σπύρου Νεοφυτίδη σε σχέση με την απόφασή της για τον καθορισμό της ημερομηνίας συνέχισης του διακοπέντα αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.


Οι τοποθετήσεις αυτές, πέραν από προσβλητικές για την Ομοσπονδία, την Εκτελεστική Επιτροπή, τον Πρόεδρό της και το ποδόσφαιρο μας γενικότερα, είναι ξεκάθαρο πως σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένταση και προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων μας.



Επικαλείται μάλιστα ο κ. Νεοφυτίδης για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης από την ΚΟΠ,  συμφέροντα των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Προέδρου της,  δηλώνοντας παράλληλα πως δεν έχει στοιχεία προς τεκμηρίωση των όσων υποστηρίζει. Τα συμπεράσματα δικά σας…


Επί της ευκαιρίας, να αναφέρουμε πως ο Πρόεδρος της ΚΟΠ και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής επιφυλάσσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους σε σχέση με τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Νεοφυτίδη.  


Η δε δημόσια έκκληση του προς τους ποδοσφαιριστές Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ να μην αγωνιστούν στον συγκεκριμένο αγώνα, ξεπερνά κάθε όριο λογικής από ένα σύνδεσμο που αντί να είναι ο θεματοφύλακας των συμφερόντων των ποδοσφαιριστών, έχει καταντήσει σε  σύνδεσμο «one man show» ο οποίος, εκ των γεγονότων, φαίνεται πως έχει προτεραιότητα του τις προσωπικές ατζέντες και επιθυμίες του κ. Νεοφυτίδη. Είναι ξεκάθαρο πως η συμπεριφορά του θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που δηλώνει ότι εκπροσωπεί.


Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για συνέχιση του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας στις 26 Δεκεμβρίου, λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, με στόχο να κλείσουν για ευνόητους λόγους,  το συντομότερο δυνατό οι αγωνιστικές εκκρεμότητες του Πρωταθλήματος Cyta.


Κόπτεται ο κ. Νεοφυτίδης για την έλλειψη χρόνου των ποδοσφαιριστών για να πάνε διακοπές λόγω της διεξαγωγής του αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου.


Αλήθεια, πότε θα έχουν περισσότερες διαθέσιμες ημέρες για διακοπές οι ποδοσφαιριστές; Αν αγωνιστούν στις 29 ή 30 ή 31 Δεκεμβρίου και μετά στις 5 Ιανουαρίου; Ή αν αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου και μετά στις 5 Ιανουαρίου;


Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΚΟΠ, με τον καθορισμό της συνέχισης του αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου, μετακίνησε τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας από τις 3 Ιανουαρίου 2022, στις 5 Ιανουαρίου 2022.


Η 29η Δεκεμβρίου ως διαθέσιμη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα όπως ισχυρίστηκε ο κ. Νεοφυτίδης, αφορά ημερομηνία ορισμού αναβληθέντων αγώνων λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων μας ή λόγω Covid-19, όπως έγινε και πέρσι.


Η διακοπή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας λόγω ομίχλης σε συνδυασμό με την επίσκεψη στην Κύπρο του Πάπα με αποτέλεσμα για λόγους ασφαλείας να μην ήταν διαθέσιμο το Στάδιο ΓΣΠ τις αμέσως επόμενες, ήταν περιστατικό έκτακτης ανάγκης με το οποίο ασχολήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με κάθε σοβαρότητα και υπευθυνότητα και στη βάση των κανονισμών που η ΚΟΠ θέσπισε και με ευλάβεια υπηρετεί.


Για πέντε λεπτά δημοσιότητας, δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση συμπεριφορά όπως αυτή που επιδεικνύει ο κ. Νεοφυτίδης τόσο σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες.  Ούτε θα ασχοληθούμε με την απέλπιδα προσπάθεια του, μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του να σπεύσει με δελτίο τύπου να «διορθώσει»  όσα ανέφερε προηγουμένως και τα οποία τον αφήνουν εκτεθειμένο.  Δυστυχώς για τον ίδιο, η κοινή γνώμη και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, έχουν κριτήριο.


Ως ποδοσφαιρική αρχή, οφείλουμε να διαφυλάξουμε το άθλημα και με αυτή την ευκαιρία, καλούμε τις διοικήσεις του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας,  τους ποδοσφαιριστές, τα προπονητικά επιτελεία αλλά και τους φιλάθλους των δύο ομάδων να τιμήσουν το ντέρμπι της 26ης  Δεκεμβρίου όπως αρμόζει στην ιστορία τους.  


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]