ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μαζεμένα τα πρόστιμα σε ΑΠΟΕΛ από τον Α.Δ. της ΚΟΠ, Βρυωνίδη


Πέντε κατηγορίες με ανάλογα πρόστιμα, τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ, ο Α.Δ. της ΚΟΠ, Βρυωνίδης και που αφορούν τις 5 κίτρινες κάρτες, πανό με υβριστικό περιεχόμενο, για υβριστικά συνθήματα, για τις κροτίδες και για μεταφορά και ρίψει αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.


Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (05/01/2022)


 Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:



Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:


(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.


(β) για μεταφορά επικινδύνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.


(γ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου  10.2(γ)(1) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(δ) για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις με υβριστικό η/και αισχρό περιεχόμενο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/26.12.2021 (11η Αγωνιστική).



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]