ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο λουκέτο


Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο λουκέτο του προπονητικού κέντρου της ομάδας στον «Αρχάγγελο», λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο βοηθητικό προσωπικό του «Αρχαγγέλου».


Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στον «Αρχάγγελο», θα γίνει για όλους με νέο μοριακό έλεγχο, ενώ στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ, επιστρέφουν όσοι δεν βρίσκονται σε καραντίνα. 



Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας είναι στις 15 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:00, στο στάδιο Δασάκι της Άχνας, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος cyta, κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας, Εθνικό Άχνας. 


Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκονται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή και οι υπόλοιποι  ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.


Μεταγραφικό...

 - Στο μεταξύ στην ομάδα προγραμματισμού, συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό κεντρικού αμυντικού, μετά το ναυάγιο που προέκυψε με τον ΜΕΤΣ.

 - Δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Ζοάο Πέδρο να είναι ο επικρατέστερος και τον Τσεμπάκ να αποδεσμεύεται ή να παραχωρείται δανεικός. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]