ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Όλα όσα είπε για το παιγνίδι, για τους Μπεργκ, Μάζιτς και τους διαιτητές


«Θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μάζιτς - Αυτή η μυστικοπάθεια δεν γίνεται αντιληπτή από μέρος μας» δήλωσε ο Ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος που μίλησε στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια (2-4). Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Ε.Τ. 


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ:

ΕΡ. - Μεγάλη νίκη για το ΑΠΟΕΛ, και είναι ένα δείγμα της αντίδρασης που βγάλατε μετά και την ήττα από την Ανόρθωση, ποίο το σχόλιο σας...

 

«Ναι το πιο σημαντικό που είπες είναι το τελευταίο, η αντίδραση που βγάλαμε. 

Από την άποψη του σκορ, ήταν ένα παιγνίδι το οποίο, ειδικά στο τελευταίο μέρος του και μετά το 65' ήταν πάρα πολύ ανοικτό και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Εμείς... θεωρώ ότι εκεί που πήγαμε να χάσουμε την προσήλωση μας όταν σκόραρε η Ομόνοια, εκεί δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πετύχουμε ένα 4ο γκολ.

Βεβαίως, πάλι ψιλό χαλαρώσαμε και θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και αν δεν γινόταν το λάθος από πλευράς Ομόνοιας στην εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι τότε το σκορ θα ήταν 4-3 και αντιλαμβάνεστε ότι θα ήταν εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες του αγώνα.



Άρα από αυτή την άποψη θα πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε.

Αλλά, η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, διότι και το προηγούμενο παιγνίδι (σ.σ. με Ανόρθωση) ήταν παρά πολύ σημαντικό, και αυτό (σ.σ. με Ομόνοια) ήταν πάρα πολύ σημαντικό και το επόμενο θα είναι πολύ σημαντικό και όλα τα παιγνίδια θα είναι πολύ σημαντικά.

Το έχουμε πει εδώ και 6 αγωνιστικές ότι για μας κάθε παιγνίδι είναι τελικός, ήταν όλοι τελικοί και για να πιάσουμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η είσοδος μας στην εξάδα, αντιλαμβάνεσαι ότι η κάθε θέση παίζει τον ρόλο της και θέλουμε να είμαστε κοντά και να κυνηγήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε.

Θα πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα και να κοιτάξουμε μπροστά.

Θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας για να ξεκινήσουμε τα πλέϊοφς.


ΕΡ. - Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ παρά τις δυσκολίες που συναντά, δεν χάνει ποτέ την πίστη του....

«Να σας απαντήσω ως εξής.

Σήμερα είχαμε 8 απουσίες. 8 ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να ήταν 11αδάτοι ήταν εκτός και την ίδια ώρα είχαμε στον πάγκο 7 παιδιά που είναι κάτω των 21ος και 6 που είναι κάτω των 19.

Είχαμε έλθει με σοβαρά προβλήματα στον σημερινό αγώνα και αποδεικνύουμε ακόμη μια φορά ότι το ρόστερ μας έχει βάθος, έχουμε ποιότητα.

Αδικήσαμε πάρα πολύ τον εαυτό μας στα πρώτα παιγνίδια της αγωνιστικής περιόδου και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να διορθώσουμε, σε σχέση με το χαμένο έδαφος που είχαμε, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά τουλάχιστον δείχνουμε ότι έχουμε την ποιότητα για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας και από εκεί και πέρα εναπόκειται σε εμάς». 


ΕΡ. - Από όλους αυτούς που απουσίαζαν σήμερα, έχουν κάποιοι πιθανότητες να επιστρέψουν?

«Μιλάμε για αρκετές μέρες τώρα, έχει κάποια παιδιά που θεωρούμε ότι θα είναι διαθέσιμα.

Ο Σατσιάς είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο Ντανίλο είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο Οκριασβίλη περισσότερο έμεινε για προληπτικούς λόγους εκτός του ότι δεν θα μπορούσε να ήταν 100% έτοιμος.

Ο Γιώργος ο Εφραίμ έχει ένα ράγισμα στα πλευρά, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός και χρειάζεται χρόνο, κάποτε πονάς - κάποτε δεν πονάς, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και γι αυτόν να δούμε πότε θα είναι έτοιμος.

Από εκεί και πέρα θα έρθει πίσω και ο Σαμπάλα.

Πάντα μιλάμε για τις επιστροφές, λες και θα γίνει το ιδανικό, ξέρεις ότι πάντα προκύπτουν προβλήματα».


ΕΡ. - Για τον Νταουσβίλη?

«Ο Νταουσβίλη κουβαλά ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει ένα σύνδρομο πρόσκρουσης στον αστράγαλο, το οποίο τον ταλαιπωρεί πάρα πολύ, παίζει με αρκετό πόνο στα παιγνίδια. Είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε, να δούμε τώρα και τις επιστροφές, που θα 'ρθει πίσω ο Γιάννης ο Σατσιάς και ο Ντανίλο και θα αξιολογηθεί η κατάσταση κατά πόσον θα του γίνει τώρα μια επέμβαση ή όχι.

Αλλά ακόμη δεν έχει αποφασισθεί αυτό, θεωρώ ότι είναι μια απόφαση που θα παρθεί εντός της επόμενης βδομάδας».


ΕΡ. - Ήταν ένα παιγνίδι όπου υπήρχαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις και παρεμβολές από το ΒΑΡ, πως τοποθετείστε?

«Εμείς τοποθετούμαστε από την αρχή της χρονιάς και επειδή άκουσα και τον κύριο Μπεργκ τι είπε και που αναφέρθηκε για το δικό μας πέναλτι ότι δεν ήταν, να πούμε ότι ήταν ένα παιγνίδι που έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.

Εμείς δεν αντιληφθήκαμε ποια ήταν η παράβαση στο πρώτο πέναλτι της Ομόνοιας.

Όπως έχει παράπονα και ο κύριος Μπεργκ, γενικότερα είμαστε και η ομάδα που τοποθετήθηκε πολύ πιο πρόσφατα σε σχέση με τον κύριο Μάζιτς.

Θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η λογική του κυρίου Μάζιτς στην συνάντηση με τους Προέδρους γιατί εμείς συμμετείχαμε και στην προηγούμενη συνάντηση όπου ήταν μόνο οι έξι από τις 12 ομάδες και δεν ακούσαμε κάτι ουσιαστικό. 

Θα πρέπει να πάρουμε απαντήσεις. 

Τις απαντήσεις τις ζητούμε δημόσια και όχι πίσω από κλειστές πόρτες. 

Θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις. 

Αυτή η μυστικοπάθεια δεν γίνεται αντιληπτή από μέρος μας. 

Θα δούμε αν θα απαντήσει για την λογική κάποιων ορισμών διαιτητών. 

Υπάρχουν ομάδες που έχουν βάλει “Χ” σε διαιτητές. 

Δηλαδή που θα πάει τώρα στα πλέΐοφ αυτή η κατάσταση. 

Αν είναι να διαλέγουμε διαιτητές να το κάνουμε κι εμείς».


ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Ε.Τ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]