ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι "καμπάνες" του Αθλητικού Δικαστή, στον ΑΠΟΕΛ


 Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (02/02)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:


*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας 
 - λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’Β΄ Κατηγορίας Β’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/19.01.2022.

Απόφαση: Πρόστιμο.




*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 76 λεπτό του αγώνα (είχε στόχο τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, του έριξαν μπουκάλι με νερό που τον χτύπησε στο πόδι και ταυτόχρονα τον ύβριζαν), κατά παράβαση του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στο 90 +6 του αγώνα από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΡΗΣ Λεμεσού/23.01.2022 (18η Αγωνιστική).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]