ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΚΟΠ: Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ



Συνάντηση ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσης με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ σε πολύ καλό κλίμα


 Συνάντηση με τους Προέδρους του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης Πρόδρομο Πετρίδη και Ευγένιο Χαμπουλλά είχε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας με θέμα συζήτησης την ένταση που έχει παρατηρηθεί μετά τους πρόσφατους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων. Παρόντες ήταν επίσης οι αρχηγοί της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ Κωστάκης Αρτυματάς και Γιώργος Εφραίμ.



Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με όλους τους εμπλεκόμενους να αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί για να μην παρατηρηθούν ξανά φαινόμενα που έχουμε δει σε πρόσφατους αγώνες.


Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για την ανταπόκριση στην πρόσκληση του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση.


«Διανύουμε την πιο κρίσιμη φάση των διοργανώσεων του πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca – Cola με το σκηνικό να είναι ρευστό. Ως Ομοσπονδία, απαιτούμε από τους πρωταγωνιστές να σέβονται ο ένας τον άλλο και να αποτελούν παράδειγμα για  τους φιλάθλους με την συμπεριφορά και τις δηλώσεις τους» ανέφερε ο κ. Κούμας, για να προσθέσει:


«Είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις στο γήπεδο, όμως απορρίπτουμε κατηγορηματικά ενέργειες και πράξεις που βγαίνουν εκτός ορίων. Στη σημερινή συνάντηση, έχω καλέσει τους Προέδρους και τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων τους σε κόσμια πλαίσια. Ως υπεύθυνα άτομα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να γινόμαστε υπαίτιοι επεισοδίων.

Χάρηκα τη σημερινή συνάντηση και όσα έχω ακούσει από τους δύο Προέδρους αλλά και από τους αρχηγούς των δύο ομάδων Κωστάκη Αρτυματά και Γιώργο Εφραίμ. Ο κόσμος πρέπει να νιώθει ασφαλείς στα γήπεδα, το ίδιο πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο". 


Επίσης ο κ. Κούμας τόνισε πως η Ομοσπονδία και τα αρμόδια όργανα της θα διαχειριστούν με αυστηρότητα και μηδενική ανοχής περιπτώσεις παραβιάσεις κανονισμών και ανάρμοστης συμπεριφοράς από τον οποιοδήποτε».


Από την πλευράς τους, οι δύο Πρόεδροι δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να διεξαχθούν μέσα στα σωστά πλαίσια όλοι οι επόμενοι αγώνες τους και  συμφώνησαν πως, ποδοσφαιριστές, προπονητές και όλοι όσοι συμμετέχουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, έχουν ευθύνη να δίνουν στους φιλάθλους το καλό παράδειγμα και όχι να αποτελούν αιτίες έντασης.  


 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]