ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Άρχισε η προετοιμασία για το ματς με την Ανόρθωση «ΝΙΚΗ ώστε να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες για τον τίτλο»


Έπιασαν ξανά δουλειά σήμερα Δευτέρα (28/3) οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ με πρωινή προπόνηση και τον Σωφρόνη Αυγουστή να εμφανίζεται αρκετά απαιτητικός ως προς τους ποδοσφαιριστές του.


Με την σκέψη ότι πρέπει να κάνουν μόνο νίκη στο «ΠΑΠ», οι «γαλαζοκίτρινοι» επανήλθαν στις προπονήσεις, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον «Αρχάγγελο», μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή και μπαίνουν φορτσάτοι στην προετοιμασία για το μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Ανόρθωση, για την 4η αγωνιστική των πλέϊ-οφ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».



Ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή είδε, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης όλοι οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Ανδρέας Καρώ που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και ο Βούγιαντιν Σάβιτς που ταλαιπωριόταν από ίωση. 


Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο κ. Αυγουστή επεσήμανε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί δεν έχουμε περιθώρια άλλων λαθών. Η ομάδα χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία, αποφασιστικότητα και πάθος.


 - Βινίσιους και Οκριασβίλι άρχισαν τρέξιμο και η κατάστασή τους θα επαναξιολογείται καθημερινά. 

 - Θα απουσιάζουν από τον αγώνα με την Ανόρθωση ο Τόμας Ντε Βινσέντι που είναι τραυματίας και ο Αντόν Μάγκλιτσα που είναι τιμωρημένος.


Ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να δώσει τη δική του “μάχη”, με τον τρόπο που αυτός ξέρει, ώστε να αποτελέσει τον 12ο παίκτη. Το Σάββατο θα κατακλύσει τη βόρεια κερκίδα του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» κάνοντας ανάρπαστα όλα τα εισιτήρια που του αναλογούν, μόλις αρχίσει η προπώληση την ερχόμενη Τετάρτη, ίσως και από αύριο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]