ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ, ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΩΝ Sport FM 104.0 ΚΑΙ ΣΠΟΡ FM 95.0


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε το πρωί στα ραδιόφωνα των Super Sport FM 104.0 και ΣΠΟΡ FM 95.0, για όλα τα θέμτα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στο σπορ» με τον Άλκη Μπότσο και τον Αντρέα Πογιατζή.


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ - Αναλυτικά:

«Κάθε ματς είναι μεγάλο, είναι αμφίρροπα και τα τρία παιχνίδια του πρώτου γκρουπ. Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη του βαθμούς, μπορείς να το χαρακτηρίσεις όπως θες… Ως ντέρμπι, ως τελικό, ως μεγάλο ματς. Εύχομαι και ελπίζω να νικήσουμε, κάθε εμπόδιο είναι ψηλό, θέλουμε ένα σερί νικών, ελπίζω να ξεκινήσουμε από την Ανόρθωση».



Αγωνιστικά: «Μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική η διακοπή γιατί επιστρέφουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οι Οκριασβίλι και Βινίσιους έχουν μπει στα βασικά τμήματα και στα διτέρματα. Ο προπονητής τους σκέφτεται ως επιλογές για τον αγώνα. Οι Νατέλ, Καρώ και Σάβιτς έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους. Εύχομαι να πάμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μοναδικούς απόντες τους Ντε Βινσέντι και Μάγκλιτσα. Θεωρητικά είμαστε στον παρονομαστή ότι ο κ. Αυγουστή έχει να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα έχοντας και επιλογές στον πάγκο».


Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Φέτος είχαμε πάρα πολλές περιπτώσεις με τραυματισμούς που δεν ήταν μυϊκοί. Είχαμε κακώσεις γονάτων, ένα τραυματισμό που γίνεται κάθε 10 χρόνια και μιλώ για αυτόν του Σάντος. Ο Ντανίλο έμεινε έξω λόγω προβλήματος στο πέλμα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από κάποια ηλικία αρχίζουν και έχουν πιο συχνούς τραυματισμούς. Είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί των Εφραίμ και Ντε Βινσέντι Το θέμα με αυτούς τους δύο είναι ότι δεν έχουν συνέχεια. Υπάρχει μια παθογένεια. Είναι ο Οκριασβίλι που έχει το πρόβλημα τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι λογικό όταν υπάρχουν υψηλές εντάσεις να προκύπτουν μυϊκοί τραυματισμοί. Το αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες».


Για το οικονομικό: «Πρέπει να διαχωρίσουμε τις δύο εκδηλώσεις. Υπάρχουν δύο προσπάθειες που γίνονται. Η μια είναι ο λαχνός εισφοράς για την ενίσχυση της ομάδας και το άλλο η επαναφορά μιας ενέργειας που συνέβαινε το παρελθόν, όταν είχαμε επισκέψεις σε οργανωμένα σύνολα. Αυτό επανέρχεται και θέλουμε να το επαναφέρουμε. Υπάρχει και αυτή η ιδιαιτερότητα να κυκλοφορούν πολλά και διάφορα στα κοινωνικά δίκτυα. Έχουμε απόψε στις 19:30 τη συνάντηση στον Λυθροδόντα, στις 7 Απριλίου θα πάμε στην Κοκκινοτριμιθιά και στις 12 Απριλίου στο Δάλι».


Η οικονομική εκστρατεία και η βοήθεια του κόσμου: «Πρόκειται για επαναφορά με το δέσιμο του κόσμου εξαιρώντας τον όρο επιτυχίας. Από το 2009 μέχρι το 2019 αυτά που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από άλλη κυπριακή ομάδα. Η ομάδα έπαιξε οχτώ φορές σε ομίλους και τις τέσσερις σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πήρε και δύο φορές πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη διαδικασία των ομίλων. Κατέκτησε επίσης εννέα πρωταθλήματα. Είναι πραγματικότητα πως οι επιτυχίες δημιουργούν οπαδούς. Το πιο σημαντικό είναι να γεννιούνται οπαδοί για την ομάδα. Οι γεννημένοι ΑΠΟΕΛίστες δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα. Μετά την τεράστια ήττα στην Πάφο, οι ΑΠΟΕΛίστες έμειναν να χειροκροτήσουν την ομάδα. Στάλθηκε ένα μήνυμα και αυτό μεγαλώνει. Πολλοί ΑΠΟΕΛίστες εκφράζουν πρόθεση να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ο λαχνός ήταν εισήγηση-απαίτηση από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει πολλοί που αγοράζουν μετοχές. Μπορούσε ο οποιοδήποτε να αγοράσει μετοχές. Αυτή είναι η μορφή της εταιρείας. Άμεσο λόγο έχουν οι μέτοχοι. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή η πολυφωνία. Το ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα της 6άδας που δεν είναι ανήκει σε επενδυτή. Όλες ανήκουν σε ένα πρόσωπο. Αν θέλουμε ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη, τότε η κυπριακή αγορά με τα έσοδα της, δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Είτε θα γίνει μπάτζετ 4-5 εκ. ευρώ στο σύνολο και ότι γίνει στην Ευρώπη, είτε θα πρέπει να υπάρχει ο τρόπος για να διασφαλίζονται έσοδα για να είναι πιο ανταγωνιστικές οι ομάδες. Δεν μπορεί να πέσει το μπάτζετ από 13 εκ. ευρώ στα 5 εκ. ευρώ σε μια χρονιά. Υπάρχει ομάδα που έχει περισσότερα έσοδα από έξοδα; Δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά ως το νόμο του ποδοσφαίρου. Αν θα βρεθεί φόρμουλα μακάρι να βρεθεί».



Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ:


Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: 

«Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν συνηθίσει σε αυτό τον τρόπο σκέψης. Είμαστε σε μια χρονική περίοδο που θα τη θυμόμαστε για χρόνια στο μέλλον, δεν ξέρω αν θα είναι τόσο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στο μέλλον».


Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι: «Με αυτό τον ανταγωνισμό το θέμα της έδρας δεν παίζει πάρα πολύ ρόλο. Παίζει ρόλο η κατάσταση μιας ομάδας. Είχαμε πολλές έδρες να σπάνε. Είναι θέμα ημέρας. Η διακοπή για τις εθνικές για μας ήταν ιδιαίτερα ευεργετική. Είχαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός και αρκετοί που αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα είχαν προβλήματα. Αυτές οι 15 μέρες ήταν για ξεκούραση και δουλειά. Ελπίζουμε να πάμε με γεμάτες επιλογές στα επόμενα παιχνίδια. Η κάθε απουσία παίζει τον ρόλο της, είτε είναι στην εντεκάδα είτε στον πάγκο, από την άποψη της συνοχής».


Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Βινίσιους και Οκριασβίλι συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και στο δίτερμα. Πάμε με μόνο δύο δεδομένες απουσίες πέραν του Νταουσβίλι, τον Ντε Βινσέντι που ξεκίνησε τρέξιμο και είναι στο προτελευταίο στάδιο επαναφοράς, και τον Μάγκλιτσα που επιστρέφει στο παιχνίδι κυπέλλου».


Αν ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο ισχυρή ομάδα αν είναι πλήρης: «Πιστεύουμε ότι σε ιδανικές συνθήκες έχουμε την καλύτερη ομάδα, αλλά είναι θεωρία και πρέπει να το κάνεις πράξη. Ο ΑΠΟΕΛ κάνει πορεία πρωταθλητή αν αφαιρέσεις τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά είναι δεύτερος με πέντε βαθμούς διαφορά. Είναι σαφές ότι η διαφορά διαμορφώθηκε από τις τέσσερις ήττες που είχαμε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική ήταν η εκκίνηση για να είμαστε δεύτεροι».


Για το κατά πόσον η αγωνιστική που έρχεται μπορεί να είναι καθοριστική: «Όχι. Το μόνο καθοριστικό σημείο μετά από κάθε αγωνιστική αφορά την πρώτη θέση και αν υπάρξει τη βαθμολογική αύξηση της διαφοράς του Απόλλωνα από τον δεύτερο. Αν ο Απόλλωνας κάνει τη διαφορά οκτώ, τότε θα είναι καθοριστική αγωνιστική. Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα είναι καθοριστική. Τα πάντα θα είναι ανοιχτά μέχρι μαθηματικά να ολοκληρωθεί».


Για τις πιθανότητες για τον τίτλο μετά από ενδεχόμενο διπλό: «Αν περάσω νικηφόρα από το «Παπαδόπουλος» και αποτύχω με την Πάφο; Δεν υπάρχει έδρα. Συζητούμε ότι ο τέταρτος έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αν ο ΑΠΟΕΛ ή η Ανόρθωση ή ο Απόλλωνας κάνουν τρεις συνεχόμενες νίκες και οι άλλοι όχι, αντιλαμβάνεσαι τι διαφορά θα προκύψει».


Για το παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί: «Βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση ενός ποδοσφαιριστή. Πάω να παίξω αγώνα πρωταθλήματος και ξέρω ότι με νίκη θα παραμείνω στη δεύτερη θέση και έχω σε τρεις μέρες αγώνα κυπέλλου. Δεν θα σκεφτώ τίποτα άλλο. Κάθε ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ένα τρόπαιο αυτή τη στιγμή».


Για τις ενέργειες για οικονομική στήριξη της ομάδας: «Η μία ενέργεια είναι ο λαχνός εισφοράς και η δεύτερη οι συναντήσεις με τον κόσμο. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση για τον λαχνό, δίνεται ένα σύνθημα ότι ο ΑΠΟΕΛίστας επανέρχεται. Ο ΑΠΟΕΛ είχε πετύχει πράγματα που δεν θα γίνουν ξανά. Σε μια στιγμή που η ομάδα τους χρειάζεται το αποδεικνύουν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη αναδειχτεί πρωταθλητής στη μάχη της κερκίδας σε σχέση με την παρουσία στα γήπεδα και διάφορες ενέργειες που γίνονται. Υπάρχει κόσμος που αγοράζει μετοχές. Την ίδια ώρα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις, ξεκινήσαμε με τους παλαίμαχους και σήμερα θα έχουμε την πρώτη συνάντηση με τον κόσμο στον Λυθροδόντα. Γύρω από το όνομα του ΑΠΟΕΛ δημιουργούνται διάφορες φήμες και θέλουμε να τις αναιρέσουμε με αυτή την αμεσότητα».


Για τα κριτήρια Μαρτίου: «Σήμερα έχουμε 31, τελειώνει ο μήνας. Δεν έχω γνώση επί τούτου, το διαχειρίζεται το λογιστικό τμήμα. Γι’ αυτό υπήρχε ο λαχνός, για ενίσχυση της ρευστότητας της εταιρείας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Υπάρχει τεράστια προσπάθεια και πολλή συμμετοχή».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]