ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στα μαλακά ο WARDA, μόνο μια αγωνιστική

 


Έφεραν αποτέλεσμα οι έντονες πιέσεις και διαμαρτυρίες της Ανόρθωσης, στον Βρυωνίδη, (Α.Δ. της ΚΟΠ) καθώς κατάφερε με τις ραδιουργίες της να πετύχει την μείωση της τιμωρίας του Αιγύπτιου παίκτη της, ΒΑΡΤΑ, από δύο (τρεις) αγωνιστικές που πρόβλεπε ο κανονισμός, σε μόνο μία. 



Να χαίρεστε τη δικαιοσύνη σας!


ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΡΥΩΝΙΔΗ:

*Καταγγελία κατά του Amr Medhat Mohsen Warda της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου ο οποίος με βάση οπτικό και/ή οπτικοακουστικό υλικό προέβει σε αντιαθλητική συμπεριφορά  μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (ευρισκόμενος εντός του αγωνιστικού χώρου και έμπροσθεν της κερκίδας των οπαδών της ομάδας του χειρονομούσε και εκφωνούσε υβριστικά και/ή αισχρά συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου/17.02.2022 (16η αγωνιστική).

Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από ένα αγώνα και πρόστιμο.


Άρθρο 4(γ) του πειθαρχικού κανονισμού. "Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής του οποίου η συμπεριφορά είναι προσβλητική ή με οποιοδήποτε τρόπο αντίθετη με τους βασικούς κανόνες της αξιοπρεπούς συμπεριφοράς." 2 αγωνιστικές και πρόστιμο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]