ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Εφτά νέα χρηματικά πρόστιμα στον ΑΠΟΕΛ, από τον βρυωνίδη


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (πυρσούς) και ρίψη από οπαδούς της ομάδας (στον αγωνιστικό χώρο) επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες)  πριν την έναρξη κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.



(δ)  για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες στην κερκίδα τις οποίες έριξαν στον αγωνιστικό χώρο) από οπαδούς της ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας 2021-2022 και του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(ε) για είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδα) κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφαλαίου VΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2021/2022 και του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(στ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο αριθμός 3 του σταδίου και κατά την διάρκεια του αγώνα στην ανατολική κερκίδα του σταδίου κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(ζ) για είσοδο  οπαδών στο στάδιο (στις κερκίδες χωρίς εισιτήριο), κατά παράβαση του όρου 20 του Κεφαλαίου Ι της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  Α΄ Κατηγορίας  2021/2022 και του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. 

Απόφαση: Πρόστιμο.


στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2021/2022 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/17.04.2022 (6η Αγωνιστική).


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]