ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σ.Αυγουστή: «Μαζί με τη διοίκηση θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας»


Δυο φορές κατά την διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη... αναλαμβάνει μεν τη ευθύνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα...

 - Οι δηλώσεις του προπονητή Αυγουστή μετά την καταστροφική ήττα από την Πάφο.


Σ.ΑΥΓΟΥΣΤΗ:

«Ό,τι δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, πήραμε. Είμαστε αδικαιολόγητοι γιατί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι. Αυτό βαραίνει εμένα, η ευθύνη είναι δική μου. Για ένα ακόμα παιχνίδι πληρώσαμε τις αδυναμίες μας. Αυτή η χρονιά είναι μεγάλο παράδειγμα για την χρονιά που έρχεται. Δεν καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό θα είναι το κίνητρο για τη νέα χρονιά, αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια, ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο. Να δούμε τι έφταιξε στα τελευταία τρία παιχνίδια και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να δούμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμη για τη νέα χρονιά. Τίποτα άλλο, ένα συγνώμη στον κόσμο που ήρθε ακόμα μια φορά. Αυτοί ήρθαν, φαίνεται εμείς ξεχάσαμε ότι παίζαμε σήμερα ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Πάφο».



- Η χρονιά είναι αποτυχημένη; 

«Όταν είσαι εδώ και διεκδικείς πρωτάθλημα και τώρα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τα καταφέρνεις... Σίγουρα κλειδώσαμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήταν μια δύσκολη προσπάθεια αλλά από εμάς χάθηκαν αυτοί οι δυο στόχοι και αυτό μας προβληματίζει. Για ακόμα ένα παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι γίνεται. Αυτά πρέπει να αναλύσουμε στον Αρχάγγελο για να ετοιμάσουμε μια ομάδα πιο δυνατή».


- Αυτό απαιτεί και περισσότερους χαρακτήρες; Σήμερα και σε άλλα κρίσιμα παιχνίδια, το ΑΠΟΕΛ είχε ανάγκη από χαρακτήρες... 

«Στα προηγούμενα παιχνίδια μπήκαμε αρκετά καλά και πάλι με την πρώτη ευκαιρία μας τιμώρησε ο αντίπαλος. Σήμερα στο 3ο λεπτό πάλι δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει αυτό να αλλάξει με τη νέα σεζόν. Δεν γίνεται κάθε φορά ο αντίπαλος να μας τιμωρεί τόσο εύκολα. Σίγουρα η ευθύνη είναι δική μου, εγώ πρέπει να τα διορθώσω μαζί με τη διοίκηση για να είμαστε πολύ καλύτεροι».


- Λήγουν 8-9 συμβόλαια. Και από τους παίκτες που έχουν συμβόλαια ίσως κάποιοι δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα; 

«Θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]